VIDEO Cel mai înfocat fan al Simonei Halep! Cine este femeia care a încurajat-o pînă la epuizare pe româncă

| 20 feb, 18:18

Simona Halep este principala favorită a turneului Premier 5 de la Dubai şi, deşi este la mare distanţă de casă, românca are mulţi fani la această competiţiei.

Pe durata meciului din sferturi, cu Ekaterina Makarova, cîştigat de Halep cu 6-3, 1-6, 7-5, fanii din tribune au fost de multe ori alături de româncă. Suporterii români au fost alături de jucătoarea din Constanţa şi i-au strigat numele în repetate rînduri.

Cea mai înfocată fană a Simonei Halep a fost o tînără din Bucureşti, care se află în vacanţă în Dubai, potrivit site-ului sportnews.ro.

Femeia a fost în centrul atenţiei în timpul meciului dintre Halep şi Makarova. Fana a stat în tribune, cu un tricolor alături şi pe durata întregii partide a scandat şi a aplaudat-o pe Halep, ba chiar a îzbucnit în lacrimi cînd jocul româncei nu mergea bine.

"Aşa arată un om care a fost la un pas de a face infarct! I am very haaaappyyyyyy!!!!!!!", a scris tînăra pe Facebook.

"Hai Simonaaaa! Bate-o azi pe Wozniacki şi câştigă turneul în acest minunat oraş! Vacanţa mea a fost dată peste cap definitiv Mai contează dacă pierd sâmbătă avionul?", a adugat fana Simonei Halep.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ