Victorie DRAMATICĂ pentru Simona Halep. Românca s-a calificat în semifinale la Dubai

| 19 feb, 20:26

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Dubai, după ce a învins-o pe rusoaica Ekaterina Makarova în trei seturi, cu 6-3, 1-6, 7-5.

Simona Halep , principala favorită a turneului, și-a luat o binemeritată revanșă în fața rusoaicei, care o învinsese cu 6-4, 6-0 în sferturile turneului Australian Open, luna trecută, relatează Agerpres.

Halep o conduce acum cu 2-1 la meciurile directe pe Makarova (26 ani), numărul 9 mondial și cap de serie nr. 6 la Dubai, după ce Simona s-a impus cu 6-1, 7-6 (6) și în primul duel, desfășurat în 2013, la New Haven, în sferturile de finală.

Simona Halep și-a asigurat un cec de 113.850 dolari și 350 de puncte WTA, iar în penultimul act la Dubai o va întâlni pe învingătoarea dintre daneza Carolina Wozniacki (a treia favorită) și italianca Flavia Pennetta (cap de serie nr. 10). Halep și Wozniacki sunt la egalitate la duelurile directe, 1-1, în timp ce cu Pennetta bilanțul este net defavorabil, 0-3.

Citeşte şi: Simona Halep se bazează mult pe antrenorul Victor Ioniță

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ