KLAUS IOHANNIS, mesaj pentru PNL. Ce a transmis preşedintele

| 07 feb, 12:19

Liderii PNL au primit un mesaj clar din partea președintelui Klaus Iohannis, potrivit vicepreşedintele liberalilor: Traseiştii şi trădătorii nu mai au ce să caute în partid. Potrivit lui Marius Nicoară, chiar Klaus Iohannis a spus să îi "lase pe cei care au părăsit bătălia acolo unde sunt".

Marius Nicoară a făcut aceste declaraţii când a fost întrebat despre o posibilă revenire a lui Călin Popescu Tăriceanu în PNL.

"Nu. Sincer, nu. Pentru că nu va dori PNL acest lucru. Și aici nu discut despre Călin Popescu Tăriceanu. Discut despre o decizie pe care a luat-o partidul ca cei care pleacă din PNL să rămână buni plecați. Este și un mesaj pe care președintele Klaus Iohannis ni l-a transmis: 'lăsați-i pe cei care ne-au părăsit în bătălia finală acolo unde sunt.'", relatează DC News.

Citeşte şi: Liberalii îl dau în judecată pe premierul VICTOR PONTA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ