Ion Ţiriac nu se mai fereşte şi rupe tăcerea! Dezvăluri uluitoare despre Klaus Iohannis

| 07 feb, 13:50

Omul de afaceri nu se mai fereste si spune tot ceea ce stie despre presedintele tarii.

Ion Tiriac spune, in contextul actiunilor Justitiei din ultimele saptamani, ca aceasta nu mai depinde de politicieni si ca vinovatii in aceste cazuri trebuie sa restituie banii, dar sa fie judecati la comercial, nu la penal.

Despre Adrian Sarbu: Un prieten care si-a facut multi dusmani

Acesta a spus despre fostul actionar Pro Tv Adrian Sarbu ca si-a facut atat prieteni, dar si multi dusmani.

"Adrian Sarbu - prieten a fost, un mare manager, singurul manager roman care a fost la nivel international extraordinar de apreciat. Il cunosc destul de bine, ma gandesc eu. (...) Nu-i prost, sa faca asemenea greseli nu cred ca e cazul (...)

Despre Videanu: Nu cred ca a avut intentia sa fuga, de ce sa-l iei cu mascati, sa-l bagi in catuse?

Totodata, Tiriac a aratat ca Adriean Videanu nu trebuia luat "cu mascati" si bagat "in catuse", informează ziare.com.

"Pe dl Videanu l-am vazut de 10 ori in viata mea, de 8 ori la restaurant, si o data am fost intr-o audienta, nu ca sa fac o pila, ci sa intreb de ce o treaba. Si l-am dus pe dl primar Videanu la Madrid, sa vorbeasca cu primarul.

Eu nu cred ca omul asta a avut intentia sa fuga, sa-l iei cu mascati, sa-l bagi in catuse... De ce? Nu-mi trebuie mie circul asta, ca nu sunt aici in Revolutia franceza, sunt intr-o tara democratica, in 2015. E in regula, a facut rau, trebuie sa plateasca oricine. In special daca pui lupul paznic la oi. Adica astia sunt pentru mine oamenii pe care noi i-am ales si undeva imi baga mie mana in buzunar", a mai subliniat omul de afaceri.

Despre Iohannis: Sa fie un presedinte - arbitru principal. Ce sistem de guvernamant isi doreste in Romania

Acesta spune despre presedintele Klaus Iohannis ca isi doreste sa fie unul "arbitru principal", in comparatie cu Traian Basescu, numit "presedinte - jucator".

"Avem un presedinte nou, democratic ales. Am avut unul care a iesit, dupa 10 ani, care a fost un caracter, nu poti sa negi ca dl Basescu a fost un caracter, un jucator, dupa cum spune dumnealui, zdravan, si din toate punctele de vedere.

Intrebarea e pe cine vrei dumneata presedinte? Vrei un jucator, vrei un atacant, vrei un aparator? Eu, personal, as vrea un arbitru principal. Eu stiu ca are influenta in special un domn Iohannis venit acum pe un cal de popularitate foarte mare. Bravo! Sa speram ca influenta este pozitiva, ca este presedintele tuturor. Daca se baga in Executiv, nu e in regula si cadem in acelasi pacat. Daca nu se baga, e aproape pasiv", afirma omul de afaceri.

Cum i-a convins Adriean Videanu pe magistraţi să-l lase liber: În calitate de tată...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ