Deputaţii au dat undă verde ARESTĂRII Elenei Udrea

| 09 feb, 22:17

Cererea DNA privind încuviințarea arestării preventive a deputatului Elena Udrea pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în dosarul "Gala Bute" a fost adoptată luni de plenul Camerei Deputaților, cu 219 voturi "pentru" și 102 voturi "împotrivă". În sală au fost prezenți 328 deputați. Votul a fost secret cu bile.

Deputații au încuviințat solicitarea Parchetului General care a solicitat arestarea preventivă pentru deputatul Elena Udrea, în dosarul ”Gala Bute”.

După ce se publică această decizie a Camerei Deputaților în Monitorul Oficial, Elena Udrea va ajunge în arest pentru 24 de ore.

Votul final a fost 219 pentru și 102

Ora 22:05 Plenul Camerei Deputaților a aprobat urmărirea penală pentru prima cerere de arestare preventivă formulată de DNA, cu 219 voturi "pentru" și 102 "împotrivă".

Ora 20:45 Plenul Camerei Deputaților a aprobat urmărirea penală pentru prima cerere a justiției, în dosarul "Gala Bute", cu 285 voturi "pentru" și 49 "împotrivă".

Ora 21:11 Plenul Camerei Deputaților a aprobat, cu 285 voturi pentru și 49 "împotrivă", a doua cerere de urmărire penală pe numele Elenei Udrea

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ