Dezvăluiri despre celula în care ar putea fi închisă ELENA UDREA

| 09 feb, 11:17

Elena Udrea ar putea ajunge în arestul central al Poliţiei Capitalei, în cazul în care va fi arestată preventiv. Potrivit România Tv, cinci celule sunt destinate special femeilor care sunt private de libertate.

Citeşte şi: Zi DECISIVĂ pentru Elena Udrea

La Poliţia Capitalei sunt cinci celule, fiecare având câte şase paturi. Dacă Elena Udrea va ajunge acolo, este posibil să fie încarcerată într-o celulă în care se află mai puţine femei, potrivit România TV.

Cu toate acestea, nu va fi încarcerată în celulă în care se află Alina Bica, legea interzicând acest lucru. Cele două nu se vor putea întâlni nici la sala de mese, nici la plimbarea zilnică.

Despre condiţiile pe care Elena Udrea le va găsi în spatele gratiilor a vorbit şi avocatul Pavel Abraham.

„Pentru femei, sunt camere mai puţine. La nevoie, pot să-i mai comprime pe ceilalţi şi să mai elibereze camere, pentru că nu sunt cu dotări speciale. Toate camerele pentru femei, care se află la demisol, arată la fel: patru, cinci, maximum şase persoane în cameră, cu paturi etajate, WC turcesc, zăbrele la geam, uşă metalică”, a declarat Pavel Abraham, pentru ziarulring.ro.

Citeşte şi: Comisia Juridică a dat AVIZ POZITIV pentru arestarea Elenei Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 feb, 23:36
KIPESH
DuDuya €lena
pey cel mai probabil va nimerii cu, CRUDUTZELE si se va smti mai bine ca acasa.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ