Roberta Anastase părăseşte tabăra PNL. Motivul este unul incredibil

| 05 mar, 21:26

Roberta Anastase, copreşedintele PNL Prahova, a decis să se retragă din conducerea partidului. Motivul este unul personal: fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor este însărcinată în 8 luni cu primul său copil şi a intrat în concediu prenatal.

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Roberta Anastase, în vârstă de 39 de ani, se pregăteşte să devină mamă pentru prima oară.

Anastase, însărcinată în luna a opta, a intrat, săptămâna aceasta, în concediu prenatal, iar atribuţiile sale de copreşedinte al PNL Prahova au fost preluate de prim-vicepreşedintele organizaţiei, deputatul George Ionescu, se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de reprezentanţii PNL Prahova.

Roberta Anastase a declarat pentru mediafax că va naşte într-un spital din Bucureşti, unde profesează medicul care i-a monitorizat sarcina.

Roberta Anastase s-a căsătorit, în vara anului 2013, cu omul de afaceri Victor Farca, cu care a avut, înainte de cununie, o relaţie de 15 ani. Nunta a avut loc la domeniul Ştirbey, iar cuplul a avut 400 de invitaţi, printre care Elena Băsescu, Elena Udrea, Anca Boagiu, dar şi politicieni din tabăra politică adversă fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Citeşte şi: Ponta, acuzat de POLIŢIE POLITICĂ! Au fost sesizate organele abilitate

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 mar, 09:57
LUCIAN
E la PDL
Asta nu este la PDL, cu Turcanu, Rizzi si altele ?
06 mar, 11:30
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Cea mai noua oferta de lucru !!! Oferim curs gratuit si complet de instruire ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta.S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pina esti tinar. sellectam urgent dezvoltatori de prioect pentru piata nationala si mondiala.Part-time(in timpul liber 3 ore/zi) sau full-time. Cerem seriozitate maxima.Alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
06 mar, 08:14
Florin Stefan
Oferta
Cea mai accesibila oferta de lucru online! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire online, de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim toate detaliile dupa ce trimiteti un mesaj cu textul ”Info” la aceasta adresa de email: [email protected]
06 mar, 07:50
Paul
Oferte de lucru de seriozitate maxima!
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ