Scandal în PNL. Liberalii nu se înţeleg asupra noului sediu central al partidului

| 05 mar, 12:27

Scandal în PNL Bucureşti. Liberalii nu se înţeleg asupra noului sediu central al partidului, informează B1 Tv.

Membrii vechiului PNL vor ca sediul să fie stabilit pe bulevardul Kiseleff, în timp ce vechii democrat-liberali vor ca acesta să fie în Aleea Modrogan, sediul central al PDL.

În acest context,Teodor Atanasiu l-a acuzat pe Lucian Duță că strică imaginea partidului. Potrivit unor surse, citate de B1 TV, Atanasiu le-ar fi cerul celor din vechiul PNL să înceteze orice actiune comuna cu vechii democrat-liberali. 

Discuțiile au fost atât de aprinse încât la un moment dat, vechii democrat-liberali au părăsit ședința, astfel încât celelalte puncte de pe ordinea de zi nu au mai putut fi discutate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mar, 12:50
liviuioan
---INCEPUTURI--
Primavara--se-ntorc pasarile calatoare--cele cu mape profesionale--se intorc la cuiburile lor --daca au avut grija ca fuziunea sa prevada--fara transfer de locuinta . Tanar si nelinistit--DANIEL FENECHIU--a gasit o cale prin care--TRANSFERUL--sa se faca discret .HARRMALAIA--vesela--va cuprinde--toata tara--cine nu raspunde la RECRUTARE--pac la RAZBOIU . Sa va --VANTURATI BINEEEE !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ