Noul PNL e de fapt vechiul PDL. Acum, și cu sediul în Modrogan

| 06 mar, 18:08

Când credeam că nu există umilință mai mare pentru adevărații peneliști decât cea când văd în dreptul Robertei Anastase scris „PNL”, iată că imposibilul s-a întâmplat! Electoratul cu adevărat liberal a mai fost umilit o dată prin anunțul că sediul Noului PNL va fi în Modrogan.

Prin acțiuni, atitudine, prin cei care ies în față și vorbesc în numele partidului, iar acum și prin sediu, lucrurile sunt extrem de clare: nu vorbim de PNL, ci de Noul PDL.

PDL și PNL nu au fuzionat. În realitate, PDL a absorbit PNL. Asta se observă și în programul de guvernare lansat săptămâna trecută, care este expresia pură a gândirii pedeliste. Un program făcut pe genunchi, plin de greșeli, în care sunt propuse soluții pentru probleme care nu mai există, cum ar fi timbrul judiciar, sau „reducerea” unor taxe la 16%, cum ar fi CAS la angajat, care acum e 10,5%. Practic, dacă prima oară când au fost la guvernare pedeliștii au tăiat salariile bugetarilor, acum, dacă Doamne ferește vor reveni la putere, nu se vor mulțumi doar cu bugetarii, ci doresc să taie veniturile tuturor angajaților din România, pentru că asta înseamna majorarea CAS.

Citeşte şi: TĂRICEANU: Programul de guvernare PNL asemănat cu un BANC

De asemenea, pedelismul se observă în toate acțiunile politice ale „liberalilor”. Cum să te dai „de dreapta”, dar să te opui măsurilor de relaxare fiscală propuse de actualul guvern în proiectul Noului Cod Fiscal?

Dreapta românească nu mai are un partid mare care să o reprezinte. Culmea, ea este acum reprezentată de actualul guvern condus de Ponta, care a înțeles că o țară nu poate fi condusă doar cu măsuri de stânga sau de dreapta, ci îmbinând măsurile benefice pentru mediul de afaceri cu măsurile sociale menite a proteja populația. De aceea proiectul noului Cod Fiscal a fost caracterizat ca fiind ultraliberal. Culmea, fix cei care ar fi trebuit să susțină un astfel de proiect i se opun.

Dar ce s-a întâmplat cu PNL? Dacă ne uităm la Cotroceni, îi vedem pe Iohannis, un penelist de conjunctură, pe MRU și pe Mihalache. În numele partidului vorbesc Anastase și Andreea Paul, propunerea de premier este Predoiu iar copreședinte Blaga. Acum că sediul a fost stabilit în Modrogan, mai lipsește ca galbenul să fie înlocuit cu portocaliu și gata, transformarea este completă!
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 mar, 09:50
LUCIAN
O eroare
Gresit, este vorba de noul PDL.
08 mar, 08:16
Adam
Munca pe calculator
Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
06 mar, 22:52
Florin Ioh
Munca Domiciliara
Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:
velican_ [email protected]
06 mar, 18:55
tyrex
Iata ca in complicitate marsava cu cretinul ala de Antonescu , bashinescu a reusit sa distruga si PNL-ul furandui identitatea ca sa cosmetizeze nenorocitul si kriminalul de PDL care a fost practic desfiintat la ultimile alegeri. Cata marsavie si batjocora la acesti tampiti portocalii, au impresia ca daca si-au schimbat numele lumea a uitat dezastrul facut de ei. Iar liberalilor sa le fie rusine ca au acceptat asemenea troc murdar , se intoarce in mormint Bratianu. Pana unde au impins liberalii tradarea si josnicia mergind pina la desfiintare ca sa faca jocul imbecilului de bashinescu. Pai numai nebuni sau drogati mai pot vota romanii asemenea asa zis partid de fapt o adunatura de hoti, kurve, kriminali si mafioti. Astia de fapt ar trebui rasi din viata politica nu mai au ce cauta ca partid sa manince banii degeaba si sa stea acolo numai ca sa fure si sa tradeze. Huooooooooooooo viermilor.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ