TĂRICEANU: Programul de guvernare PNL asemănat cu un BANC

| 01 mar, 11:27

Fostul lider al PNL, actual președinte al neexistentului PLR , Călin Popescu Tăriceanu a criticat dur Programul de guvernare al PNL lansat ieri în cadrul unei conferințe de premierul anunțat Cătălin Predoiu în prezența co-președinților PNL.

Tăriceanu a asemănat Programul de guvernare al PNL cu un banc de la Radio Erevan.

"Toate ciupercile pot fi mâncate?Da, dar unele numai o dată"

”Asa e si cu program economic al fostului PDL, actual PNL. Cred că românii sunt arși și nu mai gustă ceea ce au mai propus o dată. Vîd că fosta conducerea a PDL care acum a preluat frâiele PNL reiau din nou aceleași lucruri. E un program avortat cu multă retorică și fără substanță și îi invit să voteze Noul Cod fiscal propus de Guvernul Ponta. E un program cu o puternică amprentă Băsescu.”, a spus Tăriceanu.
Cât despre programul social ”acesta e un fel de realitatea bate filmul. Cine sunt cei care vor să oprească exodul medicilor? Exact cei care închideau spitalele să ciunteau pensiile și salariile”, a mai spus șeful Senatului.
Pe tot parcursul declarației sale, Călin Popescu Tăriceanu a încurcat voit numele PNL numindu-l în mod repetat PDL.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 mar, 14:38
liviuioan
--CANAPEAUA DORMEO--
Un banc prost cu BICICLISTI SI CANAPELE .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ