Victor Ponta, despre programul liberal: Socialul poate să moară

| 03 mar, 20:52

Premierul Victor Ponta a criticat, la Romania TV, programul de guvernare al PNL, care are mari lacune în special pe zona de măsuri sociale.

"Doamna ministru Rovana Plumb mi-a atras atentia. Nu exista nicio masura sociala in programul PNL - socialul poate sa moară, nu?", a spus ironic premierul Victor Ponta. Premierul a subliniat că liberalii nici nu şi-au citit programul de guvernare. L-au făcut, dar nu l-au citit.

Citeşte şi: INCREDIBIL! PNL a stabilit suma MINIMĂ cu care trebuie să vină fiecare şef de filială

"Teama noastră, a tuturor, nu e ca vin liberalii, ci ca vin PDL-istii inapoi. El le ureaza celor de la PNL "sa mai stea niste ani, asa ca la pedeapsa cu suspendare", facand trimitere la guvernarea PDL.

Teama noastra cea mai mare nu este că vin liberalii, ci că se întorc pedeliștii. Ar trebui să mai stea deoparte niște ani, pentru că românii au avut de suferit în 2010-2011, când s-au tăiat salariile. Și domnul Predoiu era la PDL în acea perioadă, iar dacă au făcut un rău o dată, de ce nu ar face din nou?

Tag-uri: PNL, psd, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ