Ion Iliescu a anunţat când va fi următorul Congres PSD. Sfatul "secret" al preşedintelui pentru partid

| 03 mar, 23:17

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, consideră că organizarea unui congres al partidului nu mai reprezintă nicio grabă, pentru că este nevoie de o "perioadă de reflexie după rezultatele de la sfârșit de an".

"Nu-i nicio grabă și e nevoie și de o perioadă de reflexie după rezultatele de la sfârșit de an, nu? Adică e o perioadă în care membrii de partid trebuie să tragă niște concluzii, niște învățăminte și să fie o discuție firească în conducerea de partid, cel mai mare partid al țării care a are responsabilități. Deci un congres nu e o chestiune oarecare", a declarat Iliescu la Ateneul Român.

Ion Iliescu spune că va participa cel mai probabil la Consiliul Național al PSD din 20 — 21 martie. "Cred că o să fiu la Consiliu și la Congres, o să vedem",a adăugat el.

În opinia președintelui de onoare al PSD, alegerea unui nou președinte al Consiliului Național este oportună. "E o structură de partid, a fost Năstase președinte al Consiliului, va trebui să se pronunțe dacă își alege președintele, intră în structura statutară a partidului", a spus el.

Întrebat ce sfat va da partidului, Iliescu a refuzat să răspundă. "Ei, acuma nu voi dezvălui secrete. Mă adaptez" (n.r. — la discurs).

În ceea ce privește absența sa din ultima perioada de la ședințele de partid, Ion Iliescu spune că aceasta se datorează în principal vârstei, având în schimb o comunicare cu conducerea PSD. "Am și eu o vârstă, nu-mi mai pot permite să merg la toate ședințele Și voi merge selectiv, la cele mai importante. Altminteri, suntem în comunicare indirectă sau directă, dar la reuniuni, la ședințe m-am mai abținut. Timpul pe care îl am vreau să-l folosesc ca să scriu în continuare", a completat președintele de onoare al PSD.

Citeşte şi: Ion Iliescu se crede mai tânăr cu 10 ani: Mă simt bine mersi, ca de la trei ori 25

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ