Ion Iliescu împlineşte azi 85 de ani. Ce face fostul preşedinte de ziua lui în fiecare an

| 03 mar, 10:19

Ion Iliescu împlineşte astăzi 85 de ani. Ca şi în anii trecuţi, fostul preşedinte îşi va petrece ziua alături de familie şi nu va primi oaspeţi.

Ca în fiecare an, Ion Iliescu va merge de la ora 19 la concertul de muzică clasică organizat pentru sărbătorirea sa de către apropiaţi.

Ion Iliescu: Vin la Congresul PSD. Se va judeca conducerea partidului

Totuşi, anul trecut, Ion Iliescu nu a onorat invitaţia colegilor de partid şi nu a participat la evenimentul de la Ateneu. Şi-a petrecut seara acasă, împreună cu familia.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mar, 11:00
Paul Parvu
Ieri, 3 martie 2015, (Ghin)Ion Iliescu a implinit, din pacate, 85 de ani de viata si... 25 de ani de ani de vai de viata noastra! Si cand te gandesti ca mor, ei, oameni tineri…
De ziua "Bunicutei", o urare pentru acest dinozaur comunist: "Mai, animalule (preistoric)!", iti dorim sa poti sa continui, cat mai curand, partida de cerculete inceputa, in 1976, la Iasi, cu Ceausescu -1 (Mai tineti minte: "Iliescu, pentru noi, / Este Ceausecu-2!"), meci intrerupt in 25 decembrie 1989, din cauza accidentarii (mortale a) primului, care a si fost eliminat din joc, arbitrul, evident cumparat, aratandu-ne, de altfel, la toti (romanii), sa ne-ajunga, cartonasul ROSU, cu secera si ciocanu-n mijloc...
Ca un, speram: ULTIM (!!!!!!) martisor, cu fir ROSU, cum îi place lui Iliescu, ne permitem sa îi dedicam si o miscatoare epigrama-EPITAF-ferpar, scrisa de catre colegul de presa, din Constanta, Claudiu Val (Contevici), ramasa, din pacate, inca dezirabil-actuala, desi omul o pregatise, nerabdator, inca de la SăntIonul lui 2007. De ziua “Bunicutei”: ,,La o asa manifestare, / Si eu m-as duce, sa spui drept, / Dar numai ca sa-i duc o floare, / Si sa i-o pun, pios, pe… piept!”
Hai, nea Nelule, poate la a 25-a incercare iti iese, hai ca poti: te-asteapta nea Nicu sa terminati partida!

I-a facut un cadou, taman ieri (3 aprilie 2015, cand CRIMINALUL din decembrie 1989 si din timpul "mineriadelor" comandate si organizate de tovarasia sa, Ion "Ilici" Iliescu, implineste PREA multi ani, 85 la numar), derbedeul de Victor Ciorbea, care, in calitate de "avocat al poporului" (-pesedist) a sesizat Curtea Constitutionala, in legatura cu procedurile de REdeschidere a urmaririi penale!... Dar tot nu scapi, pana la urma, "Mai animalule (preistoric)!", mai dinozaurule komunisto-kagebist!!!!!!!

In rest:… “С Днем Рождения, mui draguie! Sau: Илиеску, мне нравится, что вы не найдете!”. Ceea ce s-ar traduce,
03 mar, 10:36
Rodica
div
Oferta de lucru part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Nu este necesara nici-un fel de experienta, doar cunostinte minime de lucru cu PC. Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
03 mar, 12:21
hugovictor
Criminalul !
Dati-ar Dumnezeu plumb pe piept bolsevic tigan nenorocit !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ