Mircea Băsescu, o nouă LOVITURĂ. Ce se întâmplă cu fratele lui TRAIAN BĂSESCU

| 04 mar, 15:24

Fratele fostului președinte Traian Băsescu rămâne în arest la domiciliu. Tribunalul Constanţa a respins miercuri cererile de revocare a arestului la domiciliu depuse de către Mircea Băsescu și Marian Căpățână.

Tribunalul Constanţa a constatat legalitatea şi temeinicia arestului la domiciliu faţă de Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână și le-a respins cererile ca nefondate.

Cei doi ceruseră încă din 20 februarie revocarea arestului la domiciliu şi judecarea în libertate.

Hotărârea de miercuri nu este definitivă, poate fi contestată la Curtea de Apel Constanţa.

Mircea Băsescu a fost trimis în judecată, alături de Marian Căpăţână, într-un dosar privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial.

După o perioadă după gratii, în 26 noiembrie 2014 Curtea de Apel Constanţa a decis ca Mircea Băsescu, care se afla în arest preventiv din 20 iunie 2014, să fie judecat în arest la domiciliu, aceeași decizie fiind luată şi în cazul lui Marian Căpăţână.

Citeşte şi: IPOTEZĂ ŞOC prezentată de ION CRISTOIU privind alegerile din 2014: Traian Băsescu ar fi orchestrat operaţiunea din DIASPORA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mar, 07:26
nic
Stati in arest ca stati bine!!!! Si sa iesiti cind zic eu!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ