Ponta, replică la atacul lui Traian Băsescu: fostul preşedinte nu merita nicio casă

| 03 mar, 21:43

"Traian Băsescu nu merita nicio casă", a declarat premierul Victor Ponta la România TV. Replica primului ministru a venit după ce Băsescu l-a acuzat pe Victor Ponta că i-a dat o altă locuinţă decât cea dorită, doar ca să îşi arate muşchii. Şeful Guvernului a spus că fostul preşedinte este de fapt un cusurgiu şi a fost nevoit să accepte locuinţa atribuită de stat, pentru că expira termenul legal de şedere în vila de la Cotroceni.

" Domnul Băsescu are locuinţa sa personală pe care şi-a atribuit-o când era primar. După care ne-am tot rugat anul trecut să accepte o locuinţă, dar e cusurgiu... dacă era dreptate nu trebuia să primească nimic. Aşa cum din cauza lui atâţia oameni şi-au pierdut casele şi din cauza lui atâţia oameni au avut de suferit, el nu merita nimic.", a declarat Victor Ponta la România TV.

Întrebat de ce nu se modifică legeaîn acest context, premierul a spus: "Omul este problema, nu legea, pentru că domnul preşedinte Constantinescu e un om decent, domnul Iliescu, regele Mihai...sunt patru beneficiari ai acestei legi. Din cauza unuia care nu merită nu trebuie să schimbăm legea.", a spus Victor Ponta.

Reacţia premierului vine după ce Traian Băsescu s-a arătat nemulţumit de locuinţa primită de la guvern.

" De fapt ce face Ponta acum umileşte doi preşedinţi, nu numai pe mine. Iohannis nu se poate muta în casa preşedintelui, pentru că pentru fostul preşedinte nu a fost pregătită locuinţa. A avut pregătite, dar le-a dat în altă parte ca să arate ce muşchi are.", a spus Traian Băsescu B1TV.

 

Citeşte şi: Victor Ponta DEZVĂLUIE cea mai mare provocare a Guvernului

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mar, 10:50
ilie
are dreptate premierul Ponta,Basescu nu merita nicio casa,asta urmare de cat rau a facut iel acestui popor,cate familii stau in strada datorita lui,cati au murit urmare masurilor lui si cate altele.
04 mar, 19:58
george.i.
ilie,da dreptate lui Ponta.Cu alte cuvinte este de acord cu acest
mega escroc numit PONTA.Bolsevicul Iliescu,rapunzator de tot raul din aceasta tara dupa 1989 are mult mai multe drepturi .Pe Basescu il
condamnati ca a condamnat comunismul si a luptat pentru statul de
drept in timp ce toti marii hoti gen Nastase ,Voiculescu,neamurile lui
Ponta,Hrebenciuc si toti Baronii judetelor au furat nestingheriti o tara!
Nu e asa D.-l.Ilie ? Basescu era presedinte si hotii furau tara !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ