Felix Tătaru, PRIMA REACŢIE la acuzaţiile aduse în Dosarul Gala Bute: Am primit bani

| 04 mar, 11:07

Felix Tătaru, șeful agenției GMP, care s-a ocupat în trecut de campaniile electorale ale lui Traian Băsescu şi de campania din 2014 a lui Iohannis, a ajuns miercuri, la ora 10.30, la sediul DNA. Acesta va fi audiat în calitate de martor în Dosarul Gala Bute.

"Am primit un mesaj că trebuie să vin în calitate de martor. Nu ştiu nimic. Acum o să văd", a declarat Tătaru la intrarea în sediul DNA.

Numele lui Felix Tătaru apare în stenograme din Dosarul Gala Bute. Potrivit afirmațiilor făcute de Ana Maria Topoliceanu, Elena Udrea îi dădea bani lui Tătaru. Întrebat ce părere are despre vehicularea numelui său în stenograme, acesta a declarat: "Oamenii spun multe. Ce credeţi că pot să spun acum? Nu am avut nicio treabă cu Gala Bute. M-am întâlnit cu Elena Udrea, dar nu pot să spun că eram amici. Ne-am întâlnit pentru că dânsa era la PDL şi eu am lucrat pentru PDL", a precizat şeful agenţiei GMP.

Tătaru a mai fost întrebat dacă a primit bani pentru servicii prestate, iar acesta a răspuns zâmbind: "Tot timpul am primit bani pentru servicii."

Felix Tătaru, omul care l-a ajutat pe Klaus Iohannis în cursa pentru alegerile prezidenţiale, apare în stenogramele lui Udrea că ar fi luat bani.

Numele lui Felix Tătaru, omul care l-a ajutat pe Traian Băsescu să ajungă președinte, dar și pe Klaus Iohannis să câștige cursa prezidențială, apare în stenogramele din dosarul Elenei Udrea. Potrivit afirmațiilor făcute de Ana Maria Topoliceanu, Elena Udrea îi dădea bani lui Tătaru.

Topoliceanu a scăpat nearestată pentru că a turnat-o pe Elena Udrea chiar dacă i-ar fi spus fostului său iubit, Tudor Breazu, administratorul moşiei de la Nana, să facă declarații care să-i confirme denunțul.

DNA consideră că Topoliceanu nu a făcut presiuni asupra lui Breazu, ci doar i-a cerut să confirme denunţul depus la DNA împotriva Elenei Udrea.

Citeşte şi: ULUITOR! Cu ce se lăuda ALINA BICA şi promisiunile pe care le făcea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ