Dosarul GALA BUTE, un alt episod. Denunţătorul ŞTEFAN LUNGU a venit la DNA

| 04 mar, 09:20

Fostul consilier al Elenei Udrea, Ștefan Lungu, a ajuns miercuri dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru noi audieri în dosarul ”Gala Bute”.

La sosirea la sediul DNA, Lungu a refuzat să facă declarații. Cu o zi în urmă, însă, el a susținut că ar accepta o confruntare cu Elena Udrea, afirmând că este de acord ”cu absolut tot ceea ce se dorește pentru aflarea adevărului”.

Aceata nu este prima dată când fostul consilier al Elenei Udrea este audiat în acest dosar.

Aflat în arest la domiciliu, Ștefan Lungu va afla miercuri decizia magistraților Înaltei Curți de Casație și Justiție în ceea ce privește măsura preventivă luată în cazul său. Curtea supremă va lua o decizie și în cazul altor patru inculpați în acest dosar. Este vorba despre fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, Tudor Breazu, primarul localităţii Lupeni, Cornel Răsmeriţă şi Gheorghe Nastasia.

El este suspectat de trafic de influență, infracţiune comisă în calitate de consilier personal al ministrului al Dezvoltării Regionale și Turismului Udrea Elena, fost administrator al SC Last Time Studio SRL .

Citeşte şi: NOI amănunte ies la suprafaţă în cazul UDREA. Tolontan dezvăluie un element extrem de interesant în dosarul Gala Bute

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ