IPOTEZĂ ŞOC prezentată de ION CRISTOIU privind alegerile din 2014: Traian Băsescu ar fi orchestrat operaţiunea din DIASPORA

| 04 mar, 10:23

Ion Cristoiu prezintă, într-un editorial publicat pe blogul său personal, o ipoteză şocantă privind alegerile prezidenţiale din 2014.

Astfel, Cristoiu prezintă o ipoteză potrivit căreia Traian Băsescu s-ar fi putu afla în spatele votului românilor din diaspora. El afirmă că a primit un plic pe stradă, de la o tânără, în care sunt mai multe informaţii despre această ipoteză.

Iată ce cuprinde scrisoarea respectivă:

„Bună ziua,

Cu tot respectul cuvenit Maestre, vă aduc la cunoştinţă un raţionament:

1. Încă din 2013, se vorbea că va veni un preşedinte care „nu va trece sticla”. Preşedinte, nu preşedintă. Lumea care era la Cotroceni spunea în diverse cercuri.

2. Cum s-au cîştigat alegerile din noiembrie 2014 la un asemenea scor?

În 2012 s-a înţeles în cercurile de putere decizională că reţeaua de socializare şi-a făcut treaba în timpul suspendării preşedintelui. După întoarcerea preşedintelui la Cotroceni cred că s-a trecut la o operaţiune extrem de amplă pentru pregătirea alegerilor prezidenţiale din 2014 cu ajutorul mediului virtual. De fapt mediul virtual şi reţeaua de socializare Facebook au fost folosite ca o acoperire şi argument pentru ceea ce avea să se întîmple cu Diaspora.

Cunoscînd profilul primului ministru şi algoritmul acestuia de gîndire şi acţiune, cunoscînd maniera şi legăturile acestuia cu baronii locali, a fost foarte uşor să se prevadă modul acestuia de a acţiona în întreaga campanie. Să nu uităm că modul lui Bogdan Teodorescu de a face campanie era foarte bine cunoscut, analizat, evaluat.

Preşedintele cred că a orchestrat o amplă acţiune în diaspora, o acţiune care s-a întins pe o perioadă de doi ani, cu ajutorul celor doi şefi operaţionali din serviciile secrete. Cred că la acel nivel s-a înţeles că pe plan intern nu poate cîştiga altcineva alegerile împotriva celor două mari televiziuni care se ocupă de propagandă. Atunci au aruncat toate armele de care dispunea statul român în materie de inteligenţă pe diasporă.

Bineînţeles că acum nu discutăm cît de democratic sau nu a fost războiul pentru a se scăpa România de sub V V P şi nu numai. Cert este că din această cauză s-a făcut un circ cu restul candidaţilor la preşedinţie, cu tot scandalul de rigoare pe televizoare. Eu m-aş întreba ce a căutat Felix Tătaru, un apropiat al ex-preşedintelui în orchestrarea campaniei lui K I.

Pînă acum toată lumea este de acord că activitatea on line a ridicat cota de participare la vot în diaspora. Să fim serioşi, chiar dacă diaspora se mobilizează la alegerile prezidenţiale, niciodată nu se putea conta pe atîtea voturi, şi mai ales pe imaginea cozilor interminabile din ziua votului.

Aşa cum aţi afirmat tot timpul, ex-preşedintele a cîştigat alegerile din 2014, doar că le-a cîştigat pentru altcineva.

Problema scandalului cu gen Florian Coldea cred că are o altă explicaţie. Ştiind de operaţiunea din diasporă, domnul FC avînd acces la operaţiunile serviciului, ştia şi de unii subordonaţi care „agreau” estul. În stadiul în care la Deveselu se vor întîmpla oareşce lucruri, probabil partenerii SUA au cerut curăţarea totală a serviciului de cei cărora le „place” estul. Dar cum ştim că puterea absolută corupe absolut, poate că dl gen. FC, s-a gîndit că îşi poate face propria reţea în seviciul respectiv. Este o temă care ar merita analizată.

3. În data de 11 februarie 2015, preşedintele K I era în Franţa, premierul V V P, era în SUA, ex-preşedintele ieşea la orele dimineţii pe tv să ne arate că era în România, la biroul său de la PMP. Eu m-aş întreba unde a fost ex-preşedintele în timpul celor 16 ore de negocieri de la Minsk.

Dacă aşezaţi toate aceste date într-o singură schemă, vom avea un răspuns pe întreaga perioadă.

Cu respect!

Sînt doar un telespectator, cititor de presă. Nu sînt jurnalist, nu fac politică şi nu am nici o slujbă plătită de statul român.”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mar, 20:54
liviuioan
--CLOPOTEL--
Cantece pentru adormit copii--2 elefanti--se leganau--pe o panza tesuta de MINUNEA BLONDA--Vizitiul--a tras pe nas si incearca sa duca--caruta cu balegar in cel mai apropiat port si imbarcata pe BIRUINTA . Se dinamiteaza tot --focul la ei .
04 mar, 14:14
BEN
Cea mai buna oferta de lucru
Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
04 mar, 14:13
BEN
Cea mai buna oferta de lucru
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
04 mar, 14:11
BEN
Cea mai buna oferta de lucru
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
04 mar, 10:38
Florin
Ce gogomanii
ii mai fata si lui asta mintea !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ