BOMBĂ! S-a aflat de ce a rostit Klaus Iohannis celebra expresie ”GHINION!"

| 05 mar, 09:57

Gafa lui Klaus Iohannis din campania electorală pentru alegerile prezidenţiale va rămâne întipărită în mintea românilor. Preşedintele ales le-a transmis profesorilor care nu au 6 case că au "Ghinion". Părintele profesor Constantin Necula, consilierul Mitropolitului Ardealului, Laurenţiu Streza, rememorează momente din cariera profesorală a actualului şef de stat, explicând inclusiv şi de unde se trage cuvântul “Ghinion”.

“Ne mai leagă ceva la modul fundamental: am fost alături de preşedintele României, domnul Klaus Iohannis. în situaţii de prietenie, la cununii – ca martor, el -, am petrecut împreună sub acelaşi cer al Sibiului, care în mod cert oferă altă osatură de cultură religioasă culturii sale religioase. Şi nu am să uit darul cel mai mare pe care mi l-a făcut Klaus Iohannis înainte să fie preşedintele României – pentru că eu socotesc şi că noaptea de 16 noiembrie a fost tot un dar.. dar nu mai discut, pentru că preoţii nu fac politică – a fost că a acceptat, cu mare bucurie, să îl facă Cetăţean de Onoare pe părintele Mircea Păcuraru, cel mai mare istoric al Bisericii Ortodoxe Române. Când am încercat să-i aduc argumente, mi-a zis: Părinte, noi ne ştim de atâta vreme, suntem sibieni, asta înseamnă o familie”, a spus Constantin Necula, la Gândul Live.

Citeşte şi: Răspunsul NEAŞTEPTAT dat de Klaus Iohannis unui jurnalist neamţ. L-a pus la punct!

Invitatul a rememorat şi momente din cariera profesorală a actualului şef de stat, explicând şi ce se află în spatele cuvântului ghinion, rostit la Gândul de către Klaus Iohannis atunci când a fost întrebat de ce alţi colegi de-ai săi, tot profesori, nu au reuşit să aibă mai multe locuinţe.

“Îl ştiu de la catedră, îl ştiu din declaraţiile studenţilor săi – apropo de ghinionul acela care l-a ghinionit, este un tic verbal. Asta le spunea mereu elevilor săi când îi întreba dacă au rezolvat problema, iar ei se chinuiau să-i dovedească profesorului Iohannis că ştiu. El avea un tic, pozitiv zic eu, de a spune Ghinion. Şi de acolo a rămas”, a explicat ierarhul.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, o nouă gafă prezidenţială după "Ghinion"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mar, 16:17
of. acoperit
UDREA
VOPSITA SOLICITA ,,DOZE,, PT. CA ESTE DEPENDENTA...
05 mar, 16:06
WEBER10
PARDON!
HAHAHAHA! GHINION! M-II FRICA DE NOUL traSeiSt!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ