Un senator îi cere lui Klaus Iohannis GRAŢIEREA lui Ridzi

| 03 mar, 22:28

Fostul ministru al Tineretului și Sportului, Monica Iacob Ridzi, suferă de 13 boli și are doi copii, care suferă de una dintre bolile transmisile pe care și mama lor a luat-o de la unul dintre părinți. Orice bacterie îi poate fi fatală fostului ministru, iar condamnarea la cinci ani de închisoare cu executare poate însemna condamnare la moarte.

Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii "Subiectiv", de la Antena 3, a întrebat dacă există pedeapsa capitală în România sau dacă există unii care și-ar dori ca anumiți condamnați să nu mai poată să iasă vii din pușcărie, din diverse motive.

"Monica Iacob Ridzi a fost obedientă unei mafii a președintelui de atunci. Ținând cont de situația particulară, boli personale și doi copii, cred că se pot găsi soluții juridice care să o protejeze și, când spun asta, mă gândesc la președintele proaspăt ales Iohannis. La grațiere m-am referit. Este lipsă de atenția față de un caz de atât de special. Doamne ferește, se întâmplă o nenorocire, ce mai contează după aia? Dacă s-a dat grațiere de două ori avocatul mafiei imobiliare, ar trebui să se gândească serios președintele Klaus Iohannis dacă se merită aici grațierea", a opinat senatorul Ioan Ghișe, la Antena 3.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 mar, 22:42
Ana
Sa fie sanatoasa d-na Ridzi dar cind a facut ce a facut nu stia ca este bolnava si ca are doi copii mici de crescut? Daca a ales sa o acopere pe Elena Basescu sa suporte consecintele. Ar trebui ca DNA sa se sesizeze din oficiu si sa o incrimineze pe fiica presedintelui si sa fie condamnata si sa se recupereze prejudicial ca ea a fost beneficiara de facto.Sau fetele lui Basescu tusesc daca trebuie sa raspunda in fata legii ? Sau poate ca pe asta s-au bazat cind au protejat-o pe EBA inclusive la ultima sedinta cind a fost intrebata si sa facut ca ploua ca prin aceasta tacere sa scape amindoua. Nu este singura condamnata grav bolnava care face puscarie.Atunci sa fie achitati toti cei care sint grav bolnavi. Pentru unii muma si pentru altii ciuma.Nu este corect. Sa fie corecta si sa declare de ce o protejeaza pe Elena Basescu ???

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ