Andreea Crețulescu, despre Monica Iacob Ridzi: S-a întâmplat un lucru HALUCINANT

| 04 mar, 10:59

Monica Iacob Ridzi a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava, unde a fost transferată, la cerere, din motive medicale, de la secţia din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, după un drum de 24 de ore.

Jurnalista Andreea Crețulescu a comentat acest subiect, marți seară, la "Raport de putere".

"S-a întâmplat un lucru de-a dreptul halucinant. Doamna Ridzi - care înțeleg că suferă de niște boli foarte grave - a fost transportată aproape 30 de ore cu o dubă către un spital-penitenciar. Este corect să-i condamnăm pe acești oameni dacă sunt vinovați, dar până la urmă nu putem să îi omorâm în penitenciar", a zis Andreea Crețulescu în emisiunea pe care o moderează la România TV.

Afecţiunile de care suferă şi stresul ultimei perioade au dărâmat-o pe Monica Iacob Ridzi, care abia se mai ţine pe picioare şi din acest motiv a fost necesară transferarea ei la Spitalul Penitenciar Jilava.

Citeşte şi: Lovitura de GRAŢIE pentru Ridzi! Procuroarea DNA RUPE TĂCEREA

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mar, 12:03
dan
RIDZI
Chiar asa sa fie ? Dar atunci cand prin actiunile lor acesti politicieni "cinstiti" au condamnat o tara intreaga la saracie ,cum se numeste ? Sant sigur ca tratamentul medical de care va beneficia "distinsa doamna" , v-a fi de mai buna calitate decat cel de care
'beneficiaza "multi romani aflati in libertate si aflati in nevoie !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ