Monica Iacob Ridzi în stare gravă, plimbată de 24 de ore în duba puşcăriei

| 03 mar, 15:42

Soțul fostului ministru Monica Iacob Ridzi a declarat marți la B1 TV că, deși a plecat luni la ora 16 din Cluj pentru a fi internată la Spitalul Penitenciar Jilava, după mai bine de 24 de ore, soția sa nu a ajuns la destinație.

De asemenea, Tiberiu Iacob Ridzi a precizat că fostul ministru este transporat cu o dubă a Poliției și nu cu o ambulanță.

Era necesară o ambulanță pe care am solicitat-o, dar nu s-a permis acest lucru. Transportul cu o dubă sau autobuz, în situația ei, la bolile pe care le are, este mai mult decât impropriu. Deja sunt 22 de ore de când a plecat. A plecat luni la ora 16. Nu a ajuns nici acum la Jilava”, a spus soțul Monicăi Iacob Ridzi.

”E o problemă foarte serioasă. Marele risc este că imunitatea ei este foarte scăzută și orice banală gripă sau orice virus poate fi fatal. Nu are voie să stea în frig, în mizerie, are nevoie de alimentație corespunzătoare”, a mai spus Tiberiu Iacob Ridzi, adăugând că solicitarea de a fi transferată la Spitalul Penitenciar Jilava a fost făcută de soția sa.

Monica Iacob Ridzi, condamnată la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, a plecat luni, de la secţia exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava, în baza unei solicitări de internare.

 

Citeşte şi: Monica Iacob Ridzi, viață grea după gratii: "Este un om cu 13 boli, un om care abia se ţine pe picioare"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 mar, 17:44
doina
In cazul Monicai Ridzi, cred ca ar fi trebuit tinut seama si de faptul ca prin detentia ei au de suferit DOI COPII NEVINOVATI. Viata, destinul , sanatatea fizica si psihica acestora sunt amenintate ca vor fi grav afectate prin absenta mamei . Avand in vedere conditiile de igiena sub orice critica din penitenciarele romanesti , iar pentru femei de-adreptul inumane, inacceptabile intro tara europeana, membra UE, ar trebui serios regandite modalitatile si durata pedepselor in asemenea cazuri. Exista in tari civilizate alte modalitati dupa care ne putem inspira.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ