Monica Iacob Ridzi, transportată de URGENŢĂ la spital

| 02 mar, 19:09

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului Monica Iacob Ridzi a fost transferată de urgență la un spital.

Monica Iacob Ridzi, încarcerată la secţia exterioara a Penitenciarului Gherla, a fost trimisă de urgenţă la Spitalul Penitenciar Jilava din Bucureşti, unde ar urma să ajungă spre miezul nopţii.

Citeşte şi: Emil Boc, despre vizita la Ridzi: Nu are deloc o stare de sănătate bună

Se pare că starea de sănătate a fostului ministru s-a înrăutăţit, iar la Gherla nu-i pot fi asigurate tratamentele necesare. Monica Iacob Ridzi, care suferă de mai multe afecţiuni grave, a fost condamnată la cinci ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu.

Citeşte şi: Antonescu, acuzaţii dure la adresa lui Băsescu: Este o ruşine! Nu ştiu cum poate dormi liniştit noaptea

Soțul acesteia, Tiberiu Iacob Ridzi, declara ieri că că starea de sănătate a soţiei sale s-a agravat de când se află în penitenciar.

“Nu se poate acorda acest tip de tratament (necesar pentru bolile de care suferă Monica Iacob Ridzi - n.r.) în penitenciar. Acum este sub tratamentul pe care îl avea în momentul în care a intrat în penitenciar, însă bolile de care suferă au nevoie de alte tipuri de tratament, care nu pot fi acordate aici", a spus Ridzi.

Citeşte şi: Monica Iacob Ridzi, viață grea după gratii: "Este un om cu 13 boli, un om care abia se ţine pe picioare"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ