Ridzi, transferată de urgenţă la spital. Dezvăluiri despre bolile Monicăi Iacob Ridzi

| 02 mar, 23:23

Starea de sănătate al fostului Ministru al tineretului s-a înrăutăţit de când este în închisoare. Aceasta a fost trimisă de urgenţă la Spitalul Penitenciar Jilava, însă transferul ar putea să dureze şi până la 48 de ore.

„Noi public nu am ieşit foarte mult să spunem despre această boală, însă vreau să vă aduc aminte că soţia mea a fost internată de foarte multe ori în spitalele din România şi străinătate cu această boală. Acum câţiva ani de zile, soţia mea a fost internată la spitalul Universitar din Bucureşti cu o infecţie foarte gravă. Şi atunci s-a spus despre boala aceasta. Pe lângă aceasta, are şi alte boli foarte grave. Noi nu am clamat starea ei de sănătate în spaţiul public. Am depus toate documentele în instanţă şi am crezut că acolo se va ţine cont de toate aceste lucruri”, a declarat, pentru România TV, Tiberiu Iacob Ridzi.

Acesta a spus că soţia sa, Monica Iacob Ridzi, a fost transferată cu o dubă de la Penitanciarul Cluj spre Bucureşti, iar drumul s-ar putea să dureze „între 24 şi 48 de ore”.

„Am înţeles că se mai opreşte pe parcurs”, a mai spus Tiberiu Ridzi.

Monica Iacob Ridzi, care suferă de mai multe afecţiuni grave, a fost condamnată la cinci ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu.

Citeşte şi: Monica Iacob Ridzi, transportată de URGENŢĂ la spital

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ