Traian Băsescu, după vizita la PMP: Am venit să îi felicit că au salvat democraţia

| 03 mar, 17:22

Traian Băsescu a declarat, în urma viziei la sediul Partidului Mişcarea Populară, că a vrut să îi felicite că au salvat democraţia, deoarece „au avut curajul” să voteze împotriva numirii lui Hellvig la şefia SRI.

Citeşte şi: Cum vrea Traian Băsescu să ajungă la putere, plan de ultimă oră

„Primul motiv pentru care am venit a fost să-i felicit că ieri au salvat democraţia. Aşa un mic partid cum sunt, ieri au făcut să nu fie unanimitate la votul pentru Hellvig. A dat primul semnal acest partid. Cum ar fi sunat <<şef SRI, votat în unanimitate>>? Era ridicol! I-am felicitat că au avut tăria să voteze împotrivă din motivele pe care ei le ştiu”, a declarat Traian Băsescu.

Totodată, fostul preşedinte a declarat că nu merge la sediul partidului pentru a le spune ce să facă sau pentru a le stabili priorităţile.

Citeşte şi: Traian Basescu, la sediul PMP: Primul meu obiectiv este să le transfer experienţa pe care o am, mai ales în ce să NU FACĂ


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ