Victor Ponta, declaraţie suprinzătoare: "Îmi e dor de Crin". Reacţia lui Antonescu

| 02 mar, 16:56

Victor Ponta a citat, luni, după şedinţa coaliţiei, din Crin Antonescu, el spunându-le jurnaliştilor că îi este dor acesta, relatează Mediafax.

”«Cu ce vă pot ajuta?», cum zicea Crin...”, le-a spus Ponta jurnaliştilor care îl aşteptau să facă declaraţii după şedinţa coaliţiei.

Întrebat de jurnalişti dacă îi e dor de Crin Antonescu, Ponta a răspuns afirmativ. ”Da, mi-e dor de Crin. Citez de el şi ...de asta. El zicea, nu?,”«Cu ce vă pot ajuta» ?”, a spus Ponta.

El a mai fost întrebat de jurnalişti dacă USL s-a desfiinţat la Tribunal. ”Din câte ştiu eu, nu”, a spus Ponta.

Preşedintele PSD a evitat să precizeze şi ce s-a întâmplat cu datoriile USL. ”Vă rog să întrebaţi secretarii generali”, a spus Ponta.

Reacţia lui Crin Antonescu nu s-a lăsat aşteptată. Acesta a declarat că liderul PSD este "un sentimental" și face parte din tipul oamenilor care "se descurcă mai greu în realitate, dar au imaginația bogată".

"E un sentimental, se vede treaba. Nu glumiți pe seama unor asemenea oameni, pentru că dintre ei se recrutează marii poeți, marii artiști. Ei poate se descurcă mai greu în realitate, dar au imaginația bogată, au sufletul mare și ne fac viața mai frumoasă", a replicat Crin Antonescu, citat de Mediafax.

Citeşte şi: Antonescu, acuzaţii dure la adresa lui Băsescu: Este o ruşine! Nu ştiu cum poate dormi liniştit noaptea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ