MACOVEI o ”îngroapă” pe Elena Udrea: M-a ȘOCAT!

| 03 mar, 08:39

Într-un interviu pentru adevarul.ro, Monica Macovei spune că a fost șocată când a auzit că Elena Udrea a fost cea care l-a convins pe Victor Ponta să o numească pe Laura Codruța Kovesi la șefia DNA.

”Nici nu mă aşteptam. Am trecut prin multe şi am văzut multe lucruri rele în Guvern şi în politica din România. Asta, cu Udrea care s-a dus la Ponta, m-a şocat. Dacă tot au decis fără proceduri de selecţie, era de făcut între ministrul Justiţiei , care era Ponta, şi preşedinte. Udrea ca ce s-a dus?

E o mare porcărie. Presupun că voiau procurori care să nu-i ancheteze. Iată, Bica era prietenă.

Sunt convinsă că vor să ia capul celor de la SRI şi DNA”, a declarat Macovei.

În plus, chiar dacă avocații lui Udrea spun că acuzațiile procurorilor se bazează doar pe denunțuri și nu pe probe, fostul ministru al Justiției este de părere că anchetatorii au mai mult decât simple denunțuri.

” Mă îndoiesc, pe de altă parte, că sunt doar denunţuri. La doamna Udrea senzaţia mea e că e mai mult decât denunţ.”, a adăugat Macovei.

Citeşte şi: Monica Macovei, ATACATĂ din toate părțile după ce și-a lansat partidul! TURCESCU o pune la colț

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 mar, 20:58
El Condor
Socata ?
Asa cum vulva de crotoceni a furat, s-ar putea foarte bine ca ea sa fie bagata la "masina de albit" din neuronul cameleonului pirato-fermer. Ce "albire" mai buna vreti decat aceea a trecerii prin tot felul de organe de cercetari, penale, care sa o scoata curata ca o fata mare. Asa si-ar putea convinge atat adeptii, cat si opozantii ca este numai buna de maritat cu functia de presedinte, pentru ca al doilea om din stat (de fapt un 2 in 1 fost si viitor), sa poata sa-si duca marsaviile cameleonice la bun sfarsit. Daca animalul nu a intrat la rand, la "depurificari", asta ar fi una din cele mai pluzibile variante viitoare de actiune a celor doi amanti lipsiti de orice bun simt si scrupule .
03 mar, 09:37
anonim
Nu-I vorba ca tu te-ai nascut socata ! Cu ierburile cum stai ?
03 mar, 09:35
Anonim
Nu-I vorba ca tu te-ai nascut socata ! Cu ierburile cum stai !
03 mar, 08:48
Adam
Afacere tip franciza
Independenta financiara Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ