Tăriceanu, DAT ÎN VILEAG de Monica Macovei. ACUZAŢIILE sunt extrem de grave

| 02 mar, 12:32

Europarlamentarul Monica Macovei a dezvăluit, duminică, un episod mai puțin cunoscut, petrecut în perioada în care ocupa funcția de ministru al Justiției, iar premier era Călin Popescu Tăriceanu.

Monica Macovei a declarat că atunci când DNA a început anchetarea lui George Copos, la prima şedinţă de Guvern, Călin Popescu Tăriceanu i-a solicitat "să găsească o cale prin care să fie informat că se fac anchete care privesc un ministru".

"Am avut această discuţie în Guverm, când s-a făcut DNA. Primul politician de rang înalt pe care DNA l-a anchetat a fost prim-viceministrul Copos, care era în guvern cu noi. La prima şedinţă de Guvern, când a apărut informaţia în presă despre Copos, că este chemat la DNA, Tăriceanu mi-a spus 'Monica, trebuie să găseşti o cale prin care eu să fiu informat că se fac investigaţii împotriva unui ministru, sau împotriva unui alt politician de rang înalt'. Şi eu am spus: 'Nu, nu veţi fi informat'", a relatat Monica Macovei, la B1 Tv.

"Aceasta este problema, unde se duc informaţiile", a continuat europarlamentarul, care a precizat că "informaţiile se duc doar la procurori", nu la premier, sau la miniştri.

Potrivit Monicăi Macovei, discuţia care s-a purtat în şedinţa de Guvern a durat destul de mult, "pe un ton ridicat". "Unii mai ţipă. Ţipau toţi, la un moment dat", a adăugat fostul ministru al Justitiei.

Citeşte şi: Monica Macovei, ATACATĂ din toate părțile după ce și-a lansat partidul! TURCESCU o pune la colț

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 mar, 08:49
Adam
Oferta pentru toate judetele
Independenta financiara Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
03 mar, 00:00
Connaisseur
Informatie e veche si e scoasa din context
Tariceanu a cerut sa fie informat pentru a nu fi pus in situatii ridicole in fata presei sau sa promoveze pe cineva cu probleme penale. Nu s-a pus problema unor interventii in dosare. Cert este ca pentru anumiti cercetati informatiile apareau in presa "pe surse" iar despre altele s-a tacut ani de zile, vezi recentele dosare privind pe Udrea,Cocos, Microsoft, finantari PDL.
02 mar, 13:19
Tibi
Munca la domiciliu
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ