Percheziţii DNA la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, din judeţul Timiş

| 03 mar, 14:21

Noi percheziţii desfăşurate marţi de procurorii DNA, după cele de la Primăria Ploieşti. Anchetatorii au descins în jurul orei 13 la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, din judeţul Timiş.

Oamenii legii verifică legalitatea documentelor de la mai multe lucrări de investiții, derulate în perioada 2010-2014. Printre acestea se află cinematograful din Lugoj, piața, ștrandul, bazinul acoperit, podul și reabilitarea mai multor clădiri.

Potrivit redesteptarea.ro, una din lucrările cu probleme vizează inclusiv societatea Meridian 22, cu unic acționar Consiliul Local Municipal. Primăria Lugoj şi societăţile Capa Instal şi Meridian 22 sunt părţi într-o afacere de peste 600 de mii de lei, pentru lucrări edilitare.

Săptămâna trecută, zece angajați ai Primăriei Lugoj, majoritatea din Biroul Investiții, au fost chemați la sediul DNA Timișoara, unde au dat declarații în calitate de martori.

Citeşte şi: Ancheta de la Primăria Ploieşti se EXTINDE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ