"Împăratul" MIHAIL VLASOV, o nouă problemă cu legea

| 02 mar, 13:46

Fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României Mihail Vlasov a fost audiat, luni, la sediul DNA, într-un nou dosar în care procurorii fac cercetări pentru trafic de influenţă.

Surse judiciare au precizat, că Mihail Vlasov a fost citat să se prezinte la sediul DNA pentru a fi audiat în acest caz, după ce, săptămâna trecută, procurorii i-ar fi adus la cunoştinţă o nouă acuzaţie de trafic de influenţă.

La ieşirea din sediul DNA, nici Mihail Vlasov şi nici avocatul acestuia nu au dorit să comenteze acuzaţiile din noul dosar.

Fiind întrebat în legătură cu condamnarea recentă pe care a primit-o, Mihail Vlasov a spus: "Mă aşteptam să fiu condamnat la moarte".

Citește și: „Împăratul” Vlasov, 4 ANI ÎNCHISOARE CU EXECUTARE. Sentinţa nu e definitivă

Fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) Mihail Vlasov a fost condamnat, în 27 februarie, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă. Decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti nu este definitivă şi poate fi contestată la instanţa supremă.

Mihail Vlasov este judecat sub control judiciar din 30 august 2014, după ce, din 24 aprilie 2014 a fost arestat la domiciliu, în dosarul în care este acuzat că a luat mită 200.000 de euro de la omul de afaceri Gheza Iosif Petroczki.

Mihail Vlasov a recunoscut faptele de care este acuzat de procurori şi a solicitat instanţei să fie judecat în procedură simplificată, astfel încât să-i fie redusă pedeapsa. Curtea de Apel Bucureşti i-a respins cererea în 21 octombrie 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ