IMAGINI din AVION. Lucrările AVANSEAZĂ rapid pe autostrada Timişoara-Lugoj

| 15 iun, 13:40

ucrările la lotul 2 al autostrăzii Timişoara – Lugoj par destul de avansate, asfaltul fiind aşternut pe cea mai mare parte a traseului. Mai este de lucrat mai ales la pasaje, arată ultimele imagini publicate pe forumul de specialitate peundemerg.ro.

Construcţia lotului 2 al autostrăzii dintre Timişoara și Lugoj avansează destul de rapid. Ultimele imagini postate pe forum.peundemerg.ro arată că există asfalt pe cea mai mare parte a traseului. De asemenea, imaginile arată că nu au fost realizate încă pasajele peste autostradă, dar că la podeţe lucrările sunt finalizate. De lucru mai este şi la spaţiile de servicii de pe acest lot.

Acest lot are termen de finalizare anul 2016, dar se doreşte terminarea lucrărilor încă din 2015. Iar lucrările efectuate deja arată că este posibil ca acest lucru să se întâmple, ceea ce va asigura o legătură directă pe autostradă între Giarmata şi Sibiu.

Lotul 2 are 25,6 kilometri şi preţul licitat de constructor a fost de 423 de milioane de lei. Lucrările au fost demarate în ianuarie 2014. Acest lot asigură legătura între lotul 1 al autostrăzii Timişoara – Lugoj, de la Izvin, până la lotul 1 al autostrăzii Lugoj – Deva, la Şanoviţa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ