GAFĂ de proporţii a Monicăi Macovei referitoare la Revoluție

| 16 dec, 2014

Monica Macovei a transmis un mesaj pe Facebook cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la izbucnirea revoluţiei din 1989. Europarlamentarul a încurcat însă datele, susţinând că la Timişoara au murit oameni încă din 16 decembrie. În realitate, 17 decembrie 1989 a fost ziua în care aveau să moară primii martiri ai Revoluției în orașul de pe Bega.

"În Timișoara a început libertarea noastră. Revoluția din Timișoara, nealterată de jocuri politice, trebuie continuată pentru a transforma țara

În urmă cu 25 de ani, la Timișoara, a început lupta pentru libertate. De atunci, suntem fiecare responsabili pentru cât de liberi ne simțim și pentru cât de tare ne opunem ca această libertate să nu ne fie din nou luată.

De 25 de ani, clasa politică și-a creat o rețea de interese pe care și le apără cu orice preț. Această clasă politică rapace face orice pentru a-și păstra funcțiile, privilegiile și imunitățile dobândite în timp. Sunt politicieni cu interese și afaceri transpartinice, care s-au aflat pe rând la putere, în diferite combinații politice. Și sunt gata, așa cum au arătat pe 2 și 16 noiembrie 2014, să ne ia chiar și dreptul de a vota liber, pentru care, pe 16 decembrie 1989, s-a murit la Timișoara.

După 25 de ani, încă ducem bătălii pentru a ne fi respectate drepturile. Revoluția începută pe 16 decembrie 1989 în Timișoara, nealterată de jocuri politice, trebuie continuată.", a fost mesajul pe care l-a postat Monica Macovei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ