S-a mai descoperit un Mandela în politica românească: Mircea Geoană

| 12 dec, 2014

În cruciada pe care o poartă cu actuala conducere a PSD, Mircea Geoană nu ratează nici o ocazie de a se face de râs. După ce Monica Macovei s-a comparat cu Nelson Mandela, iată că acum am descoperit în politica românească și un microbist, Geoană, comparându-se cu Pep Guardiola, fostul antrenor al Bacelonei.

Speranța moare ultima. În această zicală crede Mircea Geoană cu toată tăria, fiind motivul pentru care în ultima perioadă face turul televiziunilor și publicațiilor care în campania electorală au adoptat o atitudine vădit anti-Ponta. Geoană se agață de o speranță: aceea că va reveni la conducerea PSD.

În cruciada pe care o poartă cu actuala conducere, Mircea Geoană nu ratează nici o ocazie de a se face de râs. După ce Monica Macovei s-a comparat cu Nelson Mandela, iată că acum am descoperit în politica românească și un microbist, Geoană comparându-se cu Pep Guardiola, fost antrenor al Bacelonei.

Citeşte şi: Mircea Geoană contestă tăierea bugetului DNA: Eu l-aş fi dublat

Ca să arate cât de bun ar fi el pe postul de premier, Mircea Geoană, asistatul social numărul unu al Statului Român, ne spune că el ar fi dublat bugetul DNA. De ce? Pentru că „sunt tribunale care nu pot fi înființate din lipsă de resurse”. Poftim??? Dar de când DNA are în componența sa judecători? E adevărat, unii procurori se consideră judecători, iar asta pentru că presa a interpretat în ultimii ani orice acuzație a lor ca fiind o sentință definitivă. Totuși, pentru cineva care se vrea premier, este inacceptabil să facă o asemenea gogomănie.

Cât de credibile sunt aceste vorbe, venite din gura unui om care de vreo cinci ani spune că va renunța la vila de protocol în care locuiește fără drept? Poate ar trebui să-i aducă aminte cineva lui Geoană că a fost președinte al PSD într-o perioadă în care baronii și-au consolidat puterea în partid, că a avut o șansă și n-a făcut absolut nimic cu ea, preferând să se lase manevrat, doar doar își va păstra mai mult titulatura de președinte al PSD. Ce ar putea face bun un om care cu câteva zile de cele mai importante alegeri din viața sa, a fost într-o vizită secretă la un personaj extrem de controversat, care acum se laudă în clipuri răspândite pe internet cum a furat și a păcălit statul, cum a făcut sex pe stive de bani.

Citeşte şi: DEZVĂLUIREA care cutremură lumea politică: Cristoiu anunță o înțelegere Geoană-Băsescu

Revenind la comparația cu Guardiola, antrenorul cui vrea să fie Geoană? Al lui SOV, care se laudă că ar fi meritat închisoare pe viață pentru toate infracțiunile pe care le-a comis și este fericit că a scăpat ușor, al lui Vanghelie, care îi amenință pe liderii PSD că dacă îi va prinde pe o stradă mai prost luminată, așa cum sunt cele din sectorul 5, le va fărămița genunchii cu o bâtă de baseball? Aceștia sunt „jucătorii” cu care Geoană vrea să facă reforma PSD și a guvernului?

Cel mai bine ar fi ca Mircea să lase politica la vârf și să se întoarcă la Mihaela, dragostea lui.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ