Geoană, despre transferul dosarului privind votul din diaspora la DNA: Dreptate până la capăt

| 04 dec, 2014

Senatorul Mircea Geoană a declarat joi că justiţia trebuie să facă 'dreptate până la capăt' în cazul dosarului privind votul din diaspora de la prezidenţiale.

'Dreptate până la capăt. Deci, cei responsabili politic, din punctul meu de vedere, trebuie să plătească politic. Dacă există vreo faptă care încalcă legea, trebuie să răspundă şi în faţa legii. Din punctul meu de vedere, responsabilii politici ai acestei situaţii sunt candidatul Ponta şi cei care i-au fost apropiaţi şi care au luat deciziile care au condus la o înfrângere catastrofală a PSD. Dacă au încălcat şi legea, DNA-ul, Parchetul, până la urmă justiţia românească va trebui să facă lumină şi să avem, într-adevăr, dreptate până la capăt', a declarat senatorul Mircea Geoană, întrebat de presă pe acest subiect, înainte de intrarea la conferinţa de lansare în dezbatere publică a 'Pactului pentru fiscalitate', organizată sub egida Academiei Române.

La evenimentul privind 'Pactul pentru fiscalitate' participă şi premierul Victor Ponta.

Parchetul General a trimis joi către DNA dosarul în care se fac cercetări cu privire la modalitatea de organizare şi desfăşurare a votului în diaspora la alegerile prezidenţiale. Parchetul afirmă că, în acest dosar, a fost începută urmărirea penală pe 18 noiembrie 2014, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu, neglijenţă în serviciu şi împiedicarea exercitării drepturilor electorale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 dec, 2014
El Condor
Acarul paun
Pentru asta nu s-a gasit, inca, nici un ospiciu (in sua, sau jevrenia) ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ