Reacţia PSD după ce Traian Băsescu a cerut demisia lui Victor Ponta

| 04 dec, 2014

Traian Băsescu nu a fost niciodată în măsură să solicite demisia cuiva după votul din 2012 de la referendum, a afirmat joi purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea.

Afirmaţia acesteia vine în contextul în care preşedintele Traian Băsescu i-a cerut premierului Victor Ponta să formeze un Guvern din care el să lipsească.

'În legătură cu solicitarea demisiei premierului Victor Ponta, cerută de către preşedinte, PSD aminteşte că Traian Băsescu nu a fost niciodată în măsură să solicite demisia cuiva după votul din 2012 de la referendum, când 7,4 milioane de români au votat pentru suspendarea sa. Din fericire, rămânerea lui Traian Băsescu în funcţie nu mai durează decât câteva zile. În paralel cu încetarea mandatelor sale, sperăm să se pună punct şi politicii demagogice pe care a brevetat-o', a afirmat Gabriela Firea, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că premierul Victor Ponta este discreditat ca politician, solicitându-i să formeze un Guvern din care el să lipsească, 'pentru binele României şi pentru credibilitatea României'.

'Public îl rog pe Victor Ponta să-şi asume, în calitatea de preşedinte PSD, formarea unui nou Guvern din care domnia sa să lipsească pentru binele României şi pentru credibilitatea României. (...) Fac apel la Victor Ponta să înţeleagă că în acest moment a devenit un bolovan de piciorul României', a spus şeful statului, la Palatul Cotroceni.

Traian Băsescu: Politicianul Ponta este complet discreditat în interiorul UE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 dec, 2014
Cozma Lavinia
Polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase .Ne gasiti pe polistiren3d
05 dec, 2014
Tadeus
Mizerie umana
minciunile voastre
https://www.facebook.com/home.php#
vezi cum tratati romanii eroi
04 dec, 2014
elena
G,Firea
Mai femeie, m-ai stai si pe acasa, si supravegheaza-ti odrasla sa invete pt.BAC….. lasa-l pe BASE. Ma intreb, unde au fost plecati cei 7,4 mil . de romani de n=au votat cu PSD-ul???? au fost oare in DUBAI sa- l prieasca pe PONTA????
04 dec, 2014
Liana
inclusiv
04 dec, 2014
Liana
Ultimile zbateri ale soparlei!
Si purtatorii de cuvant si carpirea bugetului cu ata invizibila si slaba, care se rupe la doua impunsaturi dupa ce a trecut acul sunt slabe incercari de a se reveni la normal cu un govern compromis, atat prin sef, cat si prin echipa si metodele folosite!Asteptam cu interes finalizarea cercetarilor DNA privind organizarea(dezorganizarea) votului!Daca ponta era sigur ca diaspora ar fi fost de partea lui, asa cum zicea ca sa acopere gafa ca, acolo s-a votat si pentru el, ar fi dat o ordonanta de urgenta cum a dat o multime ca sa-si netezeasca drumul spre putere, inclusive si cea cu plagiatul, ca si cum doctorul e fortat sa puna diagnosticul de virgina cuiva care a fost maritata de cateva ori, sau care are copii....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ