Vasile Dâncu, PROFEŢIE surprinzătoare despre viitorul lui Victor Ponta

| 04 dec, 2014

Vasile Dâncu vorbește despre viitorul politic al premierului și președintelui PSD. Sociologul consideră că Victor Ponta a luat prima bătaie, fără de care nu ar fi putut să înveţe multe lucruri.

"Ponta are susţinerea partidului. Ce va defini viitorul lui este voinţa de putere, a vrea să rămâi în politică împotriva celorlalte semne. Nu eşti bătăuş până nu ai luat prima bătaie. Totul este dacă ai învăţat sau nu ceva din chestiunea asta. Pierzi sau câştigi în politică în echipă. Ai pierdut, îţi asumi înfrângerea. Ai câştigat, e victoria echipei. Ponta a înţeles o grămadă de lucruri, dar aici îmi amintesc ce spunea un mare consultant francez, care l-a consiliat şi pe Roman, l-a construit pe Mitterand şi s-a întâlnit cu Emil Constantinescu. El i-a spus lui Constantinescu, dacă are prea multă energie, timp şi dorinţă de putere, să candideze. Eu cred că în faţa dezamăgirii pe care o are Ponta, va trebuie să se gândească la aceste lucruri. În faţa unei dezamăgiri, un om care are şi altceva de făcut, poate să spună că s-a săturat de acest joc. E o mare încercare pentru fiecare din oameni", a declarat Vasile Dâncu, potrivit realitatea.net.

Planul INCENDIAR în urma căruia Victor Ponta îşi va da DEMISIA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 dec, 2014
tornado!
Deziformatori lui VOICULESCU !!
Pai acuma madam luiza nu mai spui nimica parca sau scufundat carabile domilor de ca acesta foie de buda !! nu criticat in ce situatie am ajuns suntem mai rau ca in 90 fara buget fara acord ce nefacem nu aud nimica acuma securistilor sunteti ofiteri acopriti ?? da nu meritati nu va ia nimnea !! numai nea voiculescu !!
04 dec, 2014
ELENA VLAD
Ortografia- dragostea mea
Pana iti pui la punct ortografia, se vor salva corabiile iar ''foia '' va deveni FOAIE , etc, etc.
04 dec, 2014
adela
Ponta nu mai are viitor politic decat daca poporul e retardat ,si nu e in majoritate .A avut puterea si a folosit-o ca sa se imbogateasca .Nu e competent ,echilibrat psihic ,bun profesionist .A fost elevul lui A Nastase dar nu ajunge nici la picioarele acestuia .Ponta nu mai reprezinta nimic si ar trebui sa punem capacul la galeata de gunoi care se numeste Victor Ponta .
04 dec, 2014
MARIA POPESCU
'' Galeata de gunoi'' zici?
Credeam ca esti o '' nostradama'' dar nu esti decat...Stii vorba aceea''cucul isi canta numele'' ???
04 dec, 2014
mircea
pai daca Dancu este asa da priceput da ce nu si-a consiliat pretini :Rus,Gusa si ala care face gati pa sticla REALITATII.Ce dracu cauta astia second hand da CLUJ la Bucuresti,sa stea acasa l.a ei ca noi avem destui paraziti nu avem nevoie da cultivatori da paraziti i-i avem pa Gioana si Vanghelie
04 dec, 2014
maria popescu
Multumesc'' DRAGA REDACTIE'' !!!
Va multumesc pentru efortul de a-mi afisa randurile( nu pot spune '' commentariu''), e greu alfabetul , nu?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ