Nicolicea îi dă REPLICA lui Geoană după ce a aflat că acesta vrea să-l dea în judecată

| 06 dec, 2014

Ministrul Eugen Nicolicea a anunțat că, la rândul său, îl va da pe Geoană în judecată și pe mâna Parchetului, potrivit unor declarații acordate DC News: „Acțiunea pe care i-o fac eu este infracțiune și se condamnă cu pușcăria”, a spus acesta.

„Eu nu eram o persoană care discutam în judecăți. Foarte bine, eu am să-l dau la Parchet pentru falsul pe care l-a făcut cu excluderea din partid a fratelui meu și pentru abuzurile pe care le-a făcut. Am documentele semnate de el. De asemenea, am să-l dau în judecată pentru calomnie. Chiar astăzi recunoaște că ne-a dat afară, după care ne face traseiști. Dacă vrea judecăți, judecăți va avea. (…) Individul ăsta când s-a pornit să facă ceva, s-a pornit cu răzbunarea și pe familie și pe membri apropiați”, a reacționat Eugen Nicolicea.

Cât despre procesul pe care a anunțat Mircea Geoană că i-l va intenta, Eugen Nicolicea a declarat că este „exclus” să îl piardă, precizând: „Dar dacă a pornit pe calea judecății, să continue, pentru că va avea judecăți și plângeri la Parchet împotriva lui, pentru toate lucrurile pe care le-a făcut, inclusiv falsul pe care l-a făcut, pe care a pus ștampilă și semnătură și în care spunea că Biroul Executiv dădea afară simpli membri, pentru că răzbunările lui au fost împotriva întregii mele familii. Să vedem cum a făcut acest fals! O să îl dau la Parchet”.

Întrebat în ce constau falsurile respective, deputatul UNPR a declarat pentru DC News: „A emis o hârtie în care a spus că altă treabă n-a avut Biroul PSD decât să-mi excludă fratele, lucru care nu s-a întâmplat niciodată. Este semnat, ștampilat, se știe. De câte ori am spus despre el, n-a negat niciodată. (…) Dacă vrea procese, procese o să aibă”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 dec, 2014
ioly
meseria de baza
Meseria de baza in timpurile noastre este cea de politician

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ