UPDATE PROTEST al unor revoluționari la ședința solemnă dedicată Revoluției

| 17 dec, 2014

Mai mulți revoluționari, printre care și președintele Blocului Național al Revoluționarilor, Dumitru Dincă, au protestat miercuri în timpul ședinței solemne a Parlamentului pe motiv că nu au fost lăsați să ia cuvântul, ei fiind scoși ulterior din sală.

Sesiunea solemnă a început în jurul orei 10.30 cu intonarea imnului național și cu păstrarea unui moment de reculegere în memoria martirilor.

În sală au fost prezenţi şi mai mulţi revoluţionari, care au luat loc la balcon. Aceştia au strigat în plen "Sunteţi un parlament de hoţi", iar la un moment dat unul dintre ei a ameninţat că se aruncă de la balcon.

"Trimiteţi-o pe Elena Udrea la puşcărie! Trimiteţi-l pe Băsescu la puşcărie", au strigat revoluţionarii.

"V-aţi bătut joc de pensionari, v-aţi bătut joc de copii, vă bateţi joc de toată lumea. Iar voi aţi furat miliarde şi miliarde", au mai spus aceştia.

În momentul în care unul dintre ei a fost rugat să înceteze sau să părăsească sala, acesta a ameninţat că se aruncă de la balcon.

În ședința solemnă, fiecare grup parlamentar va avea posibilitatea să exprime, în 15 minute, un punct de vedere cu privire la evenimentele de acum 25 de ani.

Fiecare grup parlamentar poate avea până la zece invitați.

Citeşte şi: Cerinţă NEAŞTEPTATĂ pentru preşedintele ales. Iohannis e legat de mâini şi de picioare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ