Cerinţă NEAŞTEPTATĂ pentru preşedintele ales. Iohannis e legat de mâini şi de picioare

| 17 dec, 2014

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a fost, marţi după-amiază, la Timişoara, unde a participat la mai multe evenimente dedicate împlinirii a 25 de ani de la Revoluţie.

Câteva sute de timișoreni l-au așteptat în fața Catedralei Mitropolitane, iar unii dintre ei au și apucat să schimbe câteva vorbe cu acesta. Printre cerințele timișorenilor s-a numărat și arestarea fostului președinte Ion Iliescu, pe care unii dintre revoluționari îl consideră vinovat pentru morții din decembrie 1989. Apoi, aceștia au scandat "Iliescu vinovat pentru sângele vărsat".

Pentru că în îmbulzeală nu a putut aprinde o lumânare pe treptele catedralei, Iohannis a aprins o candelă la moaștele Sfântului Iosif cel Nou. Apoi, însoțit de mulțime și protejat de SPP, Iohannis s-a îndreptat către Monumentul Eroilor din fața catedralei, unde, de asemenea, a păstrat un moment de reculegere în memoria celor omorâți în urmă cu 25 de ani, scrie Tion.

Citeşte şi: Ion Iliescu, AGRESAT la o dezbatere despre Revoluţie. Reacţia fostului preşedinte al României

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 dec, 2014
No comment
Aveti probe sau sunteti tainuitor
Departe de mine de a ma transforma in "avocatul Diavolului", dar astfel de afirmatii nu sunt decat niste lozinci paranoice de genul "teoria conspiratiei" si SIDA fabricata de americani (sau de rusi dupa alte pareri). Daca aveti probe certe (care le aveti) veniti cu ele la DNA sau DICOT sau Procutatura Generala. Sa presupunem ca asa este, ca bat eu campii...de cine va este frica TOCARASI de nu aveti curajul sa depuneti marturie sau sa veniti cu casete video.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ