ULTIMĂ ORĂ! Ion Iliescu, AGRESAT la o dezbatere despre Revoluţie. Reacţia fostului preşedinte al României

| 10 dec, 2014

Un bărbat a proferat o serie de injurii la adresa fostului preşedinte al României, Ion Iliescu, la o manifestare legată de Revoluţia din 1989. Acesta i s-a adresat lui Iliescu, printre altele, cu apelativul "Criminalule!".

"Criminalule! Unde este dosarul Revoluţiei! Mincinosule, manipulatorule! Cine a tras în noi în 21 şi 22? Ai minţit un sfert de veac un întreg popor!", a strigat bărbatul, în timp ce poliţiştii îi puneau cătuşele pentru a-l duce la secţie. Bărbatul era însoţit de mai multe persoane care au scandat şi ele "Iliescu judecat/Pentru sângele vărsat!"

Citeşte şi: Ipostaza UNICĂ în care a fost surprins Ion Iliescu. FOTO

Obişnuit cu asemenea manifestări la aproape fiecare decembrie, Ion Iliescu şi-a păstrat cumpătul etichetând incidentul ca fiind o manipulare. "Nişte neruşinaţi şi nişte oameni lipsiţi de conştiinţă!", a mai spus Iliescu, potrivit romaniatv.net.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 dec, 2014
bebyi
ilici ,tigan bolsevic ordinar si criminal al romanilor esti un nemernic spurcat .In89 si la mineriada din cauza ta ,vierme ordinar, au murit oameni nevinovati.Esti un gunoi infect si cei care sint de partea ta sint debili mintal. A avut dreptate acea persoana care a strigat ca esti un criminal. Abia asteptam sa mori si sa ajungi in iad

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ