BOMBĂ! Ion Cristoiu dă de PĂMÂNT cu DEONTOLOAGA lui Băsescu, Sorina Matei

| 02 dec, 2014

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie pe blogul său cum numeroşi deontologi de dreapta, printre care şi Sorina Matei au început să idolatrizeze personaje ca Marian Vanghelie sau Ion Iliescu, altădată considerat ciuma roşie.

"După vreo oră și ceva, cutreierînd televiziunile de știri, am nimerit din nou pe B1 Tv. Marian Vanghelie era tot acolo.
Tot cu Sorina Matei. Tot dîndu-se în stambă. Două ore la B1 Tv, televiziune acuzată c-ar fi băsistă, într-un dialog excesiv de amabil cu Sorina Matei, considerată și ea a fi dintre Intelectualii lui Băsescu!", scrie Ion Cristoiu.

Dumnezeule, nici Traian Băsescu n-a beneficiat de o asemenea onoare! Am reușit cu greu să urmăresc zece minute din dialogul împopoțonat cu eticheta Exclusiv, de parcă n-ar fi fost Marian Vanghelie, de la 5, ci Barack Obama, de la Casa Albă. Practic, Marian Vanghelie nu spunea nimic. Nici n-avea cum. Fusese la două dialoguri la fel de lungi și la fel de mieroase pe Realitatea Tv.

Intrase de mai mult ori telefonic pe B1 Tv, riscînd să aducă postului acuzația de Vanghelist, ținuse conferințe de presă, plasase la mai mult ziare, unde are inși plătiți cu bucata, zvonuri despre cum îl va face praf el pe Victor Ponta.

Citeşte şi: Ion Cristoiu îi TRANSMITE un mesaj DUR lui Ion Iliescu

De ce beneficia de onoarea unui interviu de două ore, în prime time, cu vedeta postului? Întrebare cu atît  mai necesară cu cît Sorina Matei e o aprigă macoveicistă, înțelegînd prin asta un talibanism feroce în abordarea scenei politice.

Marian Vanghelie, cu amestecul său de șiretenie funciară și plăceri de îmbogățit, cu zbîrlirile sale dese împotriva Gramaticii, cu înțelegerea Lumii din jur ca un Ferentari în care trebuie să-și păzești portofelul, fusese pînă acum disprețuit de Sorina Matei, un fel de Andreea Pora titulară de emisiune. Răspunsul e simplu.

Sorina Matei îl urăște pe Victor Ponta. Și în aceste condiții, cel care la rîndu-i îl urăște pe Victor Ponta – Marian Vanghelie – devine brusc aliatul Sorinei Matei.

N-aș fi scris aceste rînduri, dacă n-aș fi observat că mulți jurnaliști fățiș anti-PSD, care pînă nu demult îl disprețuiau pe Marian Vanghelie, l-au luat în brațe, făcînd din el un Dobrogeanu Gherea de sector 5, după excluderea din PSD.

Nu numai față de Marian Vanghelie s-a schimbat Sorina Matei și ceilalți macoveiciști și celelalte macoveiciste din presă, dar și față de Ion Iliescu. Pînă nu demult șandrama comunistă, după critica tovărășească  adusă lui Victor Ponta, Ion Iliescu a devenit Eroul democrației românești pentru deontologii și deontoloagele din presă.

Mă întreb ce se va întîmpla cînd Dan Voiculescu îl va ataca pe Victor Ponta: Îl vor vizita la penitenciar deontologii și deontoloagele din presa noastră?!, conchide jurnalistul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iul, 19:27
Linus
Cristoiu ? Cine-i ? Ceva studii la vreo scoala de jurnalism veritabil, de prin vest ?
Se da jurnalist asa cum Plesu se da filosof.
03 dec, 2014
mihaela
Articolul e un fel de a a barfi un coleg.


















Mai nou va barfiti colegii de breasla mai rau ca politicienii.
03 dec, 2014
nemuriciul
DOZA de DISPREŢ
.
De altfel, era să uit, d-nii Iliescu şi Vanghelie nu sunt "luaţi în braţe" de Sorina Matei şi celelalte macoveiciste din presă... Ei sunt doar INVOCAŢI atunci când aceştia se abat de la discursul demagogic şi dau dovadă de luciditate şi chiar sinceritate, când arată cu degetul bubele partidului-stat atât de putred pe dinăuntru.

În special Ion Iliescu are o flexibilitate uimitoare şi o bună capacitate de reflectare a situaţiei şi a necesităţilor -- de pe poziţii partinice, desigur, dar în sensul sănătos al cuvântului. Dacă în trecut s-a sprijinit pe "baroni" şi pe vectori de imagine care îi conservau poziţia de putere, vă asigur că în adâncul sufletului său, atât atunci cât şi acum, are câte o bună DOZĂ DE DISPREŢ pentru fiecare, atât cât merită fiecare.
03 dec, 2014
nemuriciul
Bate câmpii cu graţie
Aciduzzu, nu ne dezamăgi!... D-l Cristoiu începe să bată câmpii cu graţie, de nu-mi vine să cred ce citesc.

Vă rog să fiţi atenţi la TONUL conversaţiei Sorinei Matei cu Vanghelie! Ea este o macoveicistă şi o fiară a jurnalismului, ce sare la gâtul nulităţilor, despoţilor, hoţilor, incompetenţilor şi duşmanilor democraţiei.

Interesul postului B1TV NU ESTE SĂ-L CURTEZE pe d-l Marean Vanghelie ci SĂ SCOATĂ de la el tot ce se poate scoate despre culisele urât mirositoare ale PSD. O face acum, la cald, când spiritele sunt încinse. Cum de nu vă daţi seama?
02 dec, 2014
ACIDUZZU
Sorina Matei
Sorina, incearca sa nu iti bati joc de dorinta oamenilor. Asculta-l pe Cristoiu si corijeaza-te. Altfel, vei fi doar ce ai fost: o basista cu ,,ochelari de cal", ce nu vede decat ...unde trebuie sa pupe !
03 dec, 2014
delia
Cine vorbește în numele nostru....
De unde ști de dorința mea ,de exemplu ? Sau domnul Cristoiu
Mai bine să fim ''băsiști'' cu ochelarin de cal,decît hoți,mincinoși,plagiatori, spălați pe creier de A3,etc. Sorina este corectă.Așa trebuie să fie un jurnalist politicos,insistent, altfel nu scoți nimic de la interlocutor. Nu acuză niciodată fără dovezi în mînă. Acest lucru nu se vede la antenele voastre,care acuză și mint fără dovezi,iar voi manipulați tot timpul....vă urmăresc demult.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ