PLR a făcut nominalizările pentru Guvern? Tăriceanu îşi scoate la înaintare miniştrii din perioada lui Băsescu

| 03 dec, 2014

Partidul Liberal Reformat se pregătește să intre la guvernare în cabinetul condus de Victor Ponta. În aceste zile se poartă discuţii pentru cele două ministere cerute de Călin Popescu Tăriceanu motiv pentru care a început să se vehiculeze şi numele viitorilor miniştri.

Două din numele pe care cei din PLR le vor propune pentru a face parte din noua structură guvernamentală sunt cele ale lui Sebastian Vlădescu, fostul ministru de finanțe în Guvernele Tăriceanu și Boc, și deputatul PLR, Nicu Marcu, fost secretar general al ANAF, informează PSnews.

Fostul ministru Sebastian Vlădescu, este în poll-position pentru preluarea portofoliului Finanțelor. Acesta a mai ocupat postul de ministru al Finanțelor în guvernul Tăriceanu, în perioada 2005-2007 și de asemenea în perioada 2008- 2009 în cadrul cabinetului condus de Emil Boc.

Citeşte şi: Mark Gitenstein îl laudă pe Victor Ponta: A adus România înapoi de pe marginea prăpastiei

De asemenea, Vlădescu este vehiculat și pentru a conduce Ministerul Fondurilor Europene, situație în care Finanțele ar urma să fie preluate de deputatul PLR Nicu Marcu.

Numele celor doi sunt vehiculate în PLR ca făcând parte din cabinetul Ponta în următoarea structură guvernamentală de după remaniere.

”Vlădescu o să preia Ministerul Finanțelor sau pe cel al Fondurilor Europene. Dacă preia el (n.r.: referindu-se la Sebastian Vlădescu) Finanțele, Nicu Marcu merge la Fonduri Europene. Sau invers, dacă Nicu Marcu preia Finanțele, Vlădescu merge la Fonduri Europene. Aproape sigur, cei doi vor fi în Guvern după remaniere”, ne-a explicat unul din deputații Partidului Liberal Reformator.

Citeşte şi: Victor Ponta A CEDAT: Asta regret cu adevărat!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ