Victor Ponta, mesaj de ULTIMĂ ORĂ pentru Iohannis

| 02 dec, 2014

Premierul Victor Ponta susţine că va încerca să colaboreze cu preşedintele ales Klaus Iohannis. Într-o postare pe Facebook, liderul PSD a mărturisit că nu are resentimente faţă de acesta.

"Voi încerca să colaborez cu noul președinte pentru că am convingerea că șansa de progres a României stă în capacitatea de conlucrare între Președinte, Guvern si Parlament.

Și cu siguranță nu am contra domnului Klaus Iohannis resentimentele sau neîncrederea pe care am avut-o față de Traian Băsescu.", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeşte şi: Elena Băsescu, GAFĂ de 1 Decembrie legată de Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 dec, 2014
Tiberiu Laslo
ponta sa plece definitiv din partid, din tara, de unde mai exista si sa se mute in univers pe o planeta mica
Eu nu inteleg cat tupeu poate sa aiba acest mameluc si cum de nu-si da seama deloc cat e de penibil. N-ar trebui sa ma mire totusi, avand in vedere ca e albanez si tigan pe deasupra.
02 dec, 2014
stefan
agramat
Resentimentele si neincrederea pe care am avut-o sau...pe care le-am avut ...fata de presedintele Basescu...
02 dec, 2014
mariana
Eu l/as sfatui sa se retraga din politica,nu are prestanta pt functia pe care o are,a dat dovada de nesimtire fata de votul poporului cerandu/se mai putini parlamentari...d/lui ia inmultit la 588...ce sa mai spun..e de oaroganta nemasurata ,irascibil si targovet,cere mereu ultimul cuvant chiar si atunci cand ar trebui sa taca,nu gandeste ca un politician...ce mai... nu are clasa...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ