Victor Ponta: Pentru mine, aprobarea bugetului este o şansă şi o miză personală uriaşă

| 02 dec, 2014

Premierul Victor Ponta a precizat marţi că aprobarea bugetului pe 2015 este 'o miză personală uriaşă', dar şi o şansă pentru a demonstra că măsurile deja adoptate nu au fost 'pomeni electorale'.

'Pentru mine, aprobarea bugetului este o şansă şi o miză personală uriaşă. Pe de o parte, pot să dovedesc, chiar dacă tardiv, câteva lucruri esenţiale: nu se schimbă cota unică, nu cresc taxe şi impozite, măsurile deja adoptate - atât cele economice privind CAS şi scutirea de impozit a profitului reinvestit, cât şi cele sociale - sunt perfect sustenabile şi nu pomeni electorale', a postat prim-ministrul pe contul său de Facebook.

În plus, prim-ministrul a apreciat că adoptarea bugetului ar asigura continuarea unor 'proiecte importante' şi păstrarea direcţiei de dezvoltare economică 'acceptată şi recunoscută de foarte mulţi în ţară şi în afară'.

Reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional şi ai Comisiei Europene au sosit marţi dimineaţă la Palatul Victoria pentru primele discuţii cu premierul Victor Ponta, ministrul Finanţelor, Ioana Petrescu, şi cu ministrul delegat pentru Buget, Darius Vâlcov despre proiectul legii bugetului pentru anul 2015.

Misiunea comună de experţi ai FMI şi CE se va afla la Bucureşti până pe 10 decembrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 dec, 2014
anonim
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ