FMI vine să ne facă bugetul pentru 2015

| 02 dec, 2014

O misiune comună de experţi ai Fondului Monetar Internaţional (FMI) şi Comisiei Europene (CE) se va afla la Bucureşti în perioada 2-10 decembrie pentru a discuta cu autorităţile române proiectul legii bugetului pentru anul 2015.

Misiunea va fi condusă din partea FMI de Andrea Schaechter, iar din partea CE de Istvan Szekely.

Într-un comunicat remis la sfârşitul lunii noiembrie, Ministerul Finanţelor Publice preciza că misiunea este una dedicată strict proiectului legii bugetului şi nu reprezintă o misiune de evaluare a angajamentelor pe care România şi le-a asumat în faţa FMI în cadrul acordului de tip preventiv semnat între partea română şi reprezentanţii creditorilor externi.

Ulterior discuţiilor cu reprezentanţii instituţiilor financiare internaţionale, proiectul legii bugetului pentru anul viitor va fi supus dezbaterii publice şi transmis Guvernului spre aprobare.

Premierul Victor Ponta a declarat, în 26 noiembrie, că proiectul de buget pentru 2015 urmează să fie adoptat în şedinţa de Guvern din 10 decembrie şi a susţinut că se poate ajunge la un buget 'echilibrat' pentru anul viitor, având în vedere creşterea economică şi încasările bugetare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 dec, 2014
anonim
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ