Elena Băsescu, GAFĂ de 1 Decembrie legată de Ponta

| 02 dec, 2014

Cu prilejul Zilei Naționale a României, Elena Băsescu a transmis un mesaj tuturor românilor identic cu cel din campania prezidențială a lui Victor Ponta: "mândri că suntem români".

"La mulți ani tuturor românilor, tineri sau vârstnici, din țară sau de peste hotare. Oriunde v-ați afla, oriunde vă poartă viața și oricât de neprevăzut vă este drumul, să nu uitați niciodată de locul pe care cu toții îl numim acasă", a transmis Elena Băsescu pe Facebook.

"Avem atât de multe motive să fim mândri că suntem români și încă și mai multe să nu ne pierdem încrederea atunci când ne este greu. Am demonstrat în atâtea rânduri că, uniți, ne putem face auziți și putem schimba cursul istoriei. Pentru noi și pentru copiii noștri", a adăugat fiica președintelui.

Citeşte şi: ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Mesajul RĂSPICAT al Elenei Băsescu pe Facebook, la miezul nopții

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

10 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 dec, 2014
CONTRA HOTILOR
din "GASCA LUI BASE"!
LA CAT DE DISPRETUITORI SUNT ASTIA DIN GASCA LUI BASE, MAI AVETI PRETENTII SA STIE SA SI VORBEASCA? NU V-ATI CONVINS DE CAT DE DESTEAPTA ESTE ATUNCI CAND A "SUSTINUT" POZITIA ROMANIEI IN PARLAMENTUL EUROPEAN? ACUM POATE SI PONTA SA SPUNA DESPRE CINEVA DINTRE CEI CARE L-AU ACUZAT DE PLAGIAT CA AU DAT COPY-PASTE LA CEVA SPUS/ZIS DE EL!!!!!!!
04 dec, 2014
cela
loc munca
Afacere germana fara investitii se pot castiga intre2/35 euro pe zi trimiteti info [email protected]
03 dec, 2014
Gigi
La cat de proasta este nu ai la ce sa te astepti
02 dec, 2014
Elena
Locuri de munca pe timp de criza
Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
02 dec, 2014
Baros Cristian
Cea mai noua oferta de lucru!
Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”detalii” la adresa de email:
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ