Arhiepiscopul de Alba Iulia, mesaj DUR pentru români de Ziua Naţională

| 01 dec, 2014

Arhiepiscopul ortodox de Alba Iulia, Irineu, a spus, în cuvântul său rostit, luni, la Te-Deum-ul oficiat de Ziua Naţională a României, că astăzi mulţi îşi pun propriile nevoi şi interese pe primul loc, scăzând, totodată, iubirea faţă de Dumnezeu şi respectul pentru semeni.

'Din nefericire, în Patria noastră liberă şi independentă, mulţi săvârşesc astăzi păcate trupeşti, care sunt sub demnitatea umană şi se comportă ca şi cum Dumnezeu n-ar exista. Deşi acceptă adevărul, unii nu-şi mai fac timp să-L cinstească pe Cel Preaînalt în Ziua Domnului, deoarece îşi pun propriile nevoi şi interese pe primul loc. Fiindcă s-a diminuat iubirea oamenilor pentru Dumnezeu, a scăzut, totodată, şi respectul pentru semenii noştri. Noi Îl insultăm pe Dumnezeu atunci când calomniem pe cei din jur, când prejudiciem reputaţia unei alte persoane, când minţim şi nedreptăţim', a afirmat arhiepiscopul de Alba Iulia.

Înaltul ierarh ortodox a opinat că parcă niciodată n-a fost mai actual îndemnul biblic 'Veniţi să ne întoarcem către Domnul, căci numai El ne tămăduieşte şi ne leagă rănile noastre'.

Arhiepiscopul Irineu a subliniat că 'pentru a contribui cu forţă la redresarea spirituală şi la prosperitatea acestui neam, trebuie să avem omenia care îi împodobea pe bravii noştri înaintaşi'. El a conchis că strămoşii noştri 'au ridicat munţi de oase şi au făcut să curgă râuri de sânge, ca să ne lase nouă o scumpă moştenire: România întregită.'

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 dec, 2014
Fratele Filimon Felasie
Fiilor drept-credincioşi, citiţi următoarele adevăruri despre viaţa cea binecuvântată a părintelui Arsenie Boca şi luaţi aminte că veţi putea intra în Împărăţia Cerului doar dacă le veţi mărturisi întru mântuirea cea dătătoare de viaţă veşnică:

► Atunci când Dumnezeu a spus “Să fie lumină!”, cita din Arsenie Boca.
► Se spune că Dumnezeu a făcut Pământul, Soarele, Luna, stelele, plantele, animalele şi omul. Pe Dumnezeu l-a făcut Arsenie Boca. De mai multe ori şi în poziţii diferite.
► Moise a primit Cele 10 Porunci de la Arsenie Boca.
► Când merge la culcare, Bau-Bau se uită în şifonier şi sub pat ca nu cumva Arsenie Boca să fie acolo.
► Arsenie Boca a scris un almanah gastronomic intitulat “Cartea de bukkake”, datorită faptului că iubea credincioşii exact ca sarea-n bukkake. În cųrând va apărea un al doilea volum denumit “Bukkake tradiţionale”.
► Atunci când Iisus a înviat, a suferit un preinfarct în momentul în care a auzit că pe Pământ există unul mai bun ca el. Era vorba despre Arsenie Boca.
► Arsenie Boca a inventat motorul cu agheasmă, motor ce respectă standardele Euro 666.
► Arsenie Boca îl vede pe Omul Invizibil.
► Dacă tu ai 10 lei şi Arsenie Boca are 10 lei, Arsenie Boca are mai mulţi bani ca tine.
► Nu există femei frigide sau lesbiene, ci doar femei care încă nu l-au cunoscut pe Arsenie Boca.
► Când Arsenie Boca s-a hotărât să fumeze, ţigările au început să se îmbolnăvească de cancer.
► Conchita Wurst este fiica lui Arsenie Boca pentru că, la fel ca tatăl său, are barbă, cântă pe nas şi se îmbracă în rochii lungi şi negre.
► Arsenie Boca practica sporturi full-contact anąl cu Iustin Pârvu, Ilie Cleopa şi Arsenie Papacioc folosind mirul pe post de lubrifiant.
► Dacă Arsenie Boca ar fi purtat elice în loc de potcap, s-ar fi numit Arsenie Belişcopter.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ