Nepoata preşedintelui Traian Băsescu, în costum naţional de 1 Decembrie FOTO

| 01 dec, 2013

Elena Băsescu a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apara mama sa, Maria, alături de nepoata ei, Sofia. Aceasta din urmă este îmbrăcată în ie şi fotă.

"Sofia sărbătorind prima Zi Naţională a României din viaţa sa. Cu siguranţă va învăţa de la bunica sa ce înseamnă să-ţi iubeşti Patria", a scris Elena Băescu pe Facebook.

Sofia Anais, nepoata presedintelui Traian Băsescu,  a fost creştinată sâmbătă la Biserica Sfântul Spiridon Nou, naşii fiind primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, şi Monica şi Cătălin Cîrstoiu, finii lui Traian Băsescu. Slujba a fost oficiată de 12 preoţi.

Toată familia Băsescu a fost prezentă la eveniment, de departe, cel mai emoţionat a fost chiar preşedintele Romaniei. Nepoata lui Sofia-Anais a dormit aproape tot timpul, şi a fost ţinută în braţe de naşul Dorin Chirtoacă. După ceremonia religioasă, familia micuţei Sofia a organizat o petrecere numai în familie. Din cauza postului Crăciunului, petrecerea mare a fost amânată pentru ianuarie.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ