ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. Aproape 3.000 de militari vor defila la parada de 1 Decembrie din Capitală

| 01 dec, 2014

ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. Aproape 3.000 de militari vor defila, luni, în Bucureşti cu ocazia Zilei Naţionale a României. Tancurile şi maşinile blindate ale armatei vor trece prin faţa Palatului Parlamentului. Anul acesta locul de desfăşurare al paradei a fost mutat de la Arcul de Triumf, din cauza lucrărilor de renovare. Din cauza vremii, este posibil ca bucureştenii să nu aibă parte şi de spectacol aviatic, potrivit România TV.

ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI. Anul acesta, locul de desfăşurare al paradei de 1 Decembrie este în faţa Palatului Parlamentului. Peste 2.700 de militari vor participa la această paradă.

Din păcate, în acest an, este posibil ca bucureştenii să nu mai aibă parte de spectacolul aviatic din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Luni dimineaţa, a avut loc şi o şedinţă tehnică, pentru a se stabili dacă există sau nu o fereastră în care să se poată ridica elicopeterele şi avioanele.

Această paradă ar fi trebuit să înceapă cu un elicopter care avea un tricolor agăţat, însă nu se ştie dacă vremea va permite acest lucru.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ