VICTOR CIORBEA. Victor Ciorbea spală puntea cu matrozul Băsescu

| 04 iul, 2014

VICTOR CIORBEA. Avocatul Poporului, Victor Ciorbea răspunde acuzațiilor lui Traian Băsescu, amintindu-i cât de “docil” era el ca ministru al Transporturilor, atunci când făcea partea din guvernul Convenției, condus de Ciorbea în calitate de premier.

VICTOR CIORBEA. "Probabil că domnia sa nu îşi mai aminteşte de vremea când îmi era subaltern, când eu spuneam că era foarte docil în calitate de subaltern, de aceea a vrut să îmi răspundă cu aceeaşi monedă. Altfel nu poate fi decât o glumă”, i-a dat Ciorbea replica șefului statului.

CITEȘTE ȘI: Traian Băsescu i-a trimis o SCRISOARE lui Victor Ciorbea la o zi după ce l-a făcut SLUGARNIC

Traian Băsescu a simțit nevoia să îl atace pe cel care conduce instituția Avocatul Poporului, în cadrul unei dezbateri organizate, joi, de Partidul Mișcarea Populară, cu tema ‘Democraţie şi stat de drept în România’, la Palatul Parlamentului.

Probabil înfierbântat de amintirea referendumului și a milioanelor de oameni care au vrut să îl vadă plecat, președintele a lansat acuzații gratuite în stânga și în dreapta, inclusiv afirmații injurioase la adresa fostului său șef direct în Guvern, despre care a spus că este “îmbuibat cu noile facilităţi”.

CITEȘTE ȘI: Traian Băsescu a comemorat demiterea sa de către majoritatea românilor

Băsescu l-a acuzat pe Victor Ciorbea de slugărnicie, spunând că acesta ar fi un Avocat al Poporului “pe care îl cumperi cu facilităţi”. Din acest motiv, a susținut președintele, bugetul instituției conduse de Ciorbea ar fi fost mărit în cadrul unei ședințe de Guvern.

Ciorbea se apără de acuzațiile președintelui spunând că “anul acesta noi ne-am obligat să facem muncă voluntară. Cu acelaşi personal, fără să angajăm pe nimeni, ci doar să încheiem câteva contracte de colaborare, în limitele bugetului avut, să punem în mişcare Mecanismul naţional de prevenire a torturii în locurile de detenţie”, un punct important în rapoartele internaționale despre evoluția respectării drepturilor omului în România.

CITEȘTE ȘI: De ce fel de preşedinte nu mai are nevoie România

Este greu de crezut că Victor Ciorbea, fost lider sindical, fost primar al Bucureștiului, fost prim-ministru al guvernului, ar mai putea fi influențat de un fapt atât de banal ca o simplă alocare bugetară pentru instituția pe care o conduce.

CITEȘTE ȘI: TRAIAN BĂSESCU. Traian Băsescu şi-a comemorat suspendarea cu noi atacuri politice

Ținta atacului președintelui nu era, însă, omul politic Victor Ciorbea, ci Parlamentul care a votat numirea sa în funcție, ținta preferată a lui Băsescu din ultimii ani. Ceea ce șeful statului a uitat, pesemne, este că Victor Ciorbea îl cunoaște pe Băsescu mai bine decât îl cunoaște Băsescu pe Ciorbea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

10 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 dec, 12:03
MatthewCAH
сайт
лучшие песни слушать бесплатно
02 noi, 15:00
TerryEncak
сайт
http://sitemite.com
30 oct, 23:42
Haroldcully
сайт
[url=http://resite.com]http://resite.com[/url]
18 aug, 22:52
StuartGug
сайт
[url=http://site.com/]http://site.com/[/url]
02 iun, 09:11
sosupuupy
O reiterates, effects: atrial sleep, strike.
[url=http://mewkid.net/when-is-xaxlop/]Amoxicillin[/url] Buy Amoxicillin fgk.bjkf.obiectiv.info.fpj.is http://mewkid.net/when-is-xaxlop/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ